De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Irene - 07 / Oct / 2021

#1 van Irene's avonturen: Kleine meisjes worden groot...

#1 van Irene's avonturen: Kleine meisjes worden groot...

De tijd gaat véél te snel. Binnenkort heeft Irene's dochter examens en dat resulteert in een boze, gehumeurde puber in huis. Nog een paar weken in spanning afwachten..

De meeste clichés zijn waar en dit is er zo eentje. In maart 2003 kwam er een klein en beeldschoon meisje ter wereld en nu is ze een prachtige en grote meid. En binnenkort wil ze binnenkort gaan studeren natuurlijk… Hello empty nest syndroom! 

De tijd gaat véél te snel

Achttien jaar zijn zo voorbij en dat betekent ook dat ik zoveel jaren verder ben. Irene, 44 jaar oud, moeder van twee dochters, gescheiden en weer opnieuw getrouwd met Jack. Met Jack kwamen twee kinderen mee, Maarten en Lise. En zo hebben wij opeens een groot en gezellig gezin.
Met mijn ex-man, Harry en vader van onze dochters Marit en Veerle, kan ik nog zeer goed. Er is geen haat en nijd. Het kan dus gewoon en zo hoort het! Maar we blijken vaker uitzondering dan de regel te zijn. Overleggen kunnen we over alles. 

 

In dan die examens

Over een paar weken heeft ze examens en ik kan nu al niet wachten tot die voorbij zijn. Een boze, gehumeurde puber in huis die strak staat van de stress is geen feest kan ik je vertellen. Ze heeft geen tijd om te stofzuigen want; Mam! Wat denk je wel niet? Ik moet toch leren! En tijd voor Netflix, dat is er dan natuurlijk wel. Ik ben gestopt met discussiëren en laat het geheel op zn beloop.

Maar stiekem ben ik toch een beetje zenuwachtig. Zal ze het halen? Hoe reageer ik als blijkt dat ze voor haar VWO is gezakt? En bovendien: is ze dan nóg humeuriger dan ze nu al is? Hoe houden wij dat als gezin vol.. Nog een paar weken blokken en muisstil zijn, zodat dochterlief zich kan 'focussen'...  

Liefs,
Irene

 

P.S. benieuwd hoe dit afloopt? Lees het in de volgende blog van Irene's avonturen.  

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company