De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Verzenden & retourneren

Verzending Naar België

Verzending naar België is mogelijk via DHL, vanaf € 8,75.


Bezorgdagen

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en DHL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd. Wij proberen de bestelling binnen 3 werkdagen bij u af te leveren.

 

Kosten Van De Verzending

Verzending is voor rekening van de consument. Dit zijn gemakkelijk terug te vinden na het toevoegen van producten aan uw winkelwagentje. 

 

Gratis Verzenden

Bij besteding van meer dan € 40,- verzenden wij gratis binnen Nederland (exclusief de eilanden).

 

Ruilen Of Retourneren

1. Meld je retour aan via ons speciale retourportaal

2. Je maakt een retourlabel aan en plaatst deze op het pakket

3. Stuur het pakket terug

4. Washok.nl verwerkt de retour en je ontvangt het bedrag terug

U heeft 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Daarna nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Daarna heb jij 14 dagen de tijd om het bedrag terug te betalen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar washok.nl zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook mailen naar [email protected].

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.

 

 

Duurzaamheid

Washok maakt zich hard voor duurzaamheid. In plaats van bezorging waarbij vele kilometers moet worden gereden speciaal naar uw adres, versturen wij bestellingen met PostNL/DHL, zij komen immers toch bij u in de buurt. 90% van het verpakkingsmateriaal is gerecycled of hergebruikt. Door dit hergebruik streven we naar een zo min mogelijke belasting voor het milieu.

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company