De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Washok.nl - 20 / Nov / 2023

3 tips voor op jouw verlanglijstje

3 tips voor op jouw verlanglijstje

Het is bijna zover… pakjesavond staat voor de deur! Vaak zijn wij moeders zo druk met het organiseren , dat we ons eigen verlanglijstje totaal vergeten. We moeten surprises maken, cadeautjes kopen en de lekkerste hapjes klaarmaken. Onze eigen cadeautjes vinden we eigenlijk helemaal niet zo belangrijk meer. Maar je mag jezelf niet vergeten! Met deze 3 tips voor je verlanglijstje, maak je er dit jaar ook voor jezelf een feestje van!

Textielspray Crystal

Fan van de geur ‘Crystal’? Dan mag de textielspray zeker niet ontbreken op je verlanglijstje! De textielspray is niet alleen handig tijdens de feestdagen, je kunt de spray het hele jaar door goed gebruiken. Het opfrissen van je kleding, gordijnen of vloerkleed was nog nooit zo makkelijk!

Vooral kledingstukken die je niet al te vaak wilt wassen, maar toch wel een lekker geurtje kunnen gebruiken zijn zeer geschikt om de textielspray te gebruiken. Met slechts een paar sprays verdwijnen nare geuren als sneeuw voor de zon, waardoor je kleding weer fris en aangenaam ruikt!

 Shop Textielspray Crystal  

textielspray crystal

 

 

 

Wasparfum proefpakket The Laundry Story & Amortherapy

Dol op wasparfum? Zet dan zeker een proefpakket op je lijstje! Doormiddel van een proefpakket kun je (bijna) alle geuren uitproberen en zo een keuze maken welke geuren het beste bij je passen.

In het proefpakket van The Laundry Story & Amortherapy zitten de volgende geuren van The Laundry Story: Witte Musk, Beachy Breeze, Ostuni, Crystall en Water Lily. De geuren van de wasparfums van Amortherapy zijn: I’m Seducente 01, I’m Unico 02, I’m Romantico 03, I'm Infinito 04, I'm Passionale 05, I'm Immenso 06, I'm Limpido 07 en I'm Sublime 08


Shop het wasparfum proefpakket The Laundry Story & Amortherapy 

Wasparfum proefpakket The Laundry Story & Amortherapy

 

Giftcard

Een giftcard is natuurlijk altijd een goed idee! Hiermee kun je zelf een keuze maken tussen alle lekkere wasparfums, wasmiddelen, allesreinigers en zeepjes. Een giftcard is natuurlijk niet alleen leuk om te krijgen… maar ook om te geven!

Shop nu een giftcard om te besteden op washok.nl 


giftcard washok.nl



Zeg nou zelf, dit wíl je toch? Maak dus snel een verlanglijstje voor pakjesavond en verwen jezelf dit jaar. Want die drukke moeders krijgen natuurlijk een mooi cadeau van Sinterklaas! 

Wat staat er dit jaar nog meer op jou verlanglijstje?

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company