Wasparfum favoriet van Patty Brard
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland (exclusief de eilanden).
3 exclusieve merken wasparfum
75 wasproducten

Blog

De leukste tips and tricks over wassen

 • Allesreiniger, badkamerreiniger of keukenreiniger – Wat is het best? 02 Jun

  Blog Allesreiniger, badkamerreiniger of keukenreiniger – Wat is het best?

  Schoonmaken – misschien niet het leukste klusje in het huishouden, maar wel iets wat regelmatig terugkeert. Des te handiger om het schoonmaken goed aan te pakken, door de juiste producten te gebruiken. In dit artikel vertellen we je alles over allesreiniger: wat kun je er mee schoonmaken, wat juist niet, welke verschillende soorten zijn er, welke schoonmaakdoekjes kun je het beste gebruiken en wanneer gebruik je spray of vloeibare allesreiniger? Daarnaast geven we ook antwoord op een aantal praktische vragen over het gebruik van allesreiniger. Meer weten? Lees verder!

 • Fijne tips voor het schoonmaken van jouw tuin! 22 Mei

  Blog Fijne tips voor het schoonmaken van jouw tuin!

  Wat hebben we al een aantal heerlijke lentedagen gehad! Heerlijk lang buiten vertoeven is het beste wat er is, maar een fijne tuin is daarvoor een must. Het mooie weer roept dan ook voor het zomerklaar maken van onze tuin. Begin er nu mee, zodat je er het meest van kunt genieten en dagelijks alles uit het zonnetje kunt halen! Hoe je dit doet? Met de tips uit dit artikel kom je een heel eind!

 • 5 essentiële producten voor in je washok 04 Mei

  Blog 5 essentiële producten voor in je washok

  Heb jij een aparte wasruimte, zoals een bijkeuken of een washok? Heerlijk! Dan heb je lekker de ruimte om er een fijne en praktische plek van te maken. In eerdere blogs en ook op het Instagram account van washok.nl geven we je inspiratie over de looks van je washok of bijkeuken. Maar weet je ook welke spullen er zeker in moeten staan? In deze blogpost ontdek je ze alle vijf!

 • Biologische wasparfums of gewone wasparfums – Wat is het verschil? 28 Apr

  Blog Biologische wasparfums of gewone wasparfums – Wat is het verschil?

  Biologische wasparfum? Je denkt snel aan een hoge prijs en minder sterke geur. Lees dan vooral verder. In deze blog vertellen we je de verschillen tussen gewone waspafum en biologische. Vooral vertellen wat er zo mooi is aan de natuurlijke wasparfums. Daarna mag je zelf beslissen welke soort wasparfum bij jou past.

 • Wat is IFRA gecertificeerde wasparfum? 27 Apr

  Blog Wat is IFRA gecertificeerde wasparfum?

  Wat is IFRA gecertificeerd wasparfum? We vertellen je wat dit certificaat voor geurmaterialen betekent .

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »