De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Amber geurblokjes bestel je online met de scherpste prijs

Seen 15 of the 15 products

Originele amberblokjes rechtstreek uit Marrakesh. Op traditionele wijze met de hand gemaakt. De amber geurblokjes bestaan uit natuurlijke barnsteenhars en essentiële oliën. Kies uit de 10 heerlijke geuren

Wat zijn amberblokjes? En welke soorten zijn er

Amberblokjes zijn handgemaakte geurblokjes. De amberblokjes bestaan uit een mix van natuurlijke en kunstmatige ingrediënten. De blokjes zijn op verschillende manieren te gebruiken maar zijn niet geschikt als zeep.

Hoe kies ik een geur?

De geuren uit Marrakesh zijn hartstikke beroemd. Geur is natuurlijk wel heel persoonlijk. Houd je meer van een bloemige geur of ga je voor Musk? Er zijn +/- 10 verschillende geuren verkrijgbaar om uit te proberen.

Hoe worden ze gemaakt?

De blokjes zijn gemaakt uit onder andere natuurlijke barnsteenhars en essentiële oliën. Amberblokjes zijn afkomstig uit Marokko en worden daar op traditionele wijze met de hand gemaakt.

Hoe gebruik je amber geurblokjes?

Amberblokjes zijn op verschillende manieren te gebruiken:

  • Gebruik ze in huis, leg het op een schaaltje in de woonkamer keuken of toilet. Of zet het schaaltje ook eens in de linnenkast
  • Schraap wat van het blokje af en zuig dit op met de stofzuiger
  • Gebruik het in de auto. Bijvoorbeeld in een schaaltje onder de stoel. Let wel op dat de blokjes smelten in de zomer

De blokjes doen het werk. Leg het amberblokje op een mooi schaaltje en geniet van de heerlijke geur.

Hoe lang zijn ze houdbaar?

Om het amberblokje zo lang mogelijk te gebruiken kun je het beste als geurblokje gebruiken. Als de geur afneemt kun je er iets van afschrapen zodat het weer opnieuw begint te geuren. Het schaafsel kun je natuurlijk weer gebruiken voor in je stofzuigerzak. Als je het amberblokje als geurblokje gebruikt blijft de geur tot wel een jaar actief.

Waar moet ik op letten?

Als je de amberblokjes in de linnenkast wilt gebruiken is het verstandig om dit op een schaaltje te doen. De blokjes kunnen namelijk vlekken veroorzaken op kleding. Dit komt door de oliën en wax in de blokjes. Ook moet er op gelet worden dat de blokjes smelten bij warmte.

Hoe lang blijft de geur?

Als je het amberblokje als geurblokje gebruikt blijft de geur tot wel een jaar actief.

Rechtstreeks vanaf de groothandel

washok.nl koopt de amberblokjes goedkoop in via de groothandel en daardoor kunnen we ze voor een mooie prijs aan jullie aanbieden.

Is er verschil tussen de originele? Of kan ik ze ook zelf maken?

De originele amberblokjes hebben echt de typische geur uit Marrakesh. Ga je liever voor een andere geur? Dan zijn er nog vele andere geuren om uit te kiezen. De amberblokjes zijn bijna niet zelf te maken. Er zijn vele ingrediënten voor nodig, en ook nog eens de juiste verhoudingen.

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company