De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Washok.nl - 17 / Nov / 2023

5 cadeautjes onder de €15,-

5 cadeautjes onder de €15,-

Het is bijna december: de feestdagen komen er aan! De zoektocht naar de perfecte cadeautjes voor je moeder, vriendin, of oudtante kan beginnen. En wat zet je dit jaar op je eigen verlanglijstje? Vandaag geven we het ultieme lijstje met 5 leuke cadeautjes onder de €15,-!

Wasparfum Ostuni

Een heerlijk geurende wasparfum mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst! Je kan iedereen blij maken met een nieuwe fles wasparfum. De nieuwste geur van The Laundry Story is Ostuni. Wasparfum Ostuni heeft een heerlijke aromatische en houtachtige geur die jou meteen meeneemt naar het hart van Puglia.

Deze wasparfum van The Laundry Story is verkrijgbaar voor €14,95.

Wasparfum ostuni kopen



Wasmiddel Extra Hygiëne

Wasmiddel is een praktisch cadeau, maar voor mensen die dol zijn op schone was is deze wasmiddel echt genieten! Deze fles extra hygiëne heeft een verfijnde, kruidige geur. De geur is samengesteld uit fruitige noten van perzik en bergamot die samengaan met de geur van koffie en munt. De geur van bloemen verzachten de geur, evenals de zoete tonen van vanille, amber, tonkaboon en patchouli. 

Wasmiddel Extra Hygiëne is verkrijgbaar voor €9,95


wasmiddel extra hygiene


 

 

Textielspray White Musk

Met een textielspray kun je heel veel mensen blij maken. Denk bijvoorbeeld aan kledingliefhebbers, reizigers, studenten en mensen met huisdieren. Een textielspray kun je vaak gebruiken om kledingstukken, meubels en gordijnen een instant opfrisbeurt te geven! Deze textielspray White Musk heeft een intense geur van witte musk, in combinatie met bloemige en sprankelende noten. Fris en zoet, met een warme basis van vanille en kostbare houtsoorten.

De textielspray White Musk is verkrijgbaar voor €14,95 

 

textielspray white musk  


Drogerballen Washok

Het weer laat het helaas niet meer zo vaak toe om de was buiten te kunnen drogen. Deze drogerballen zorgen voor heerlijk zachte kleding. Ze verkorten de droogtijd van je was, en zorgen voor minder kreukels in je kleding!

De drogerballen zijn verkrijgbaar voor €14,95

Drogerballen van washok

 

 

Allesreiniger Cleaning Fairy spray

Voor de schoonmaakfreaks onder ons, hebben ook een perfecte cadeau onder de 15 euro: Allesreiniger! De echte schoonmaakliefhebber heeft kasten vol verschillende soorten en geuren. Dan mag de Cleaning Fairy van The Laundry Story absoluut niet ontbreken! Cleaning Fairy heeft een heerlijke frisse,  citrusachtige en bloemige geur. De frisse en sprankelende aroma dat deze geur kenmerkt, is een perfecte combinatie van een verfijnd bloemenboeket en betoverende citrus-tonen.

Cleaning Fairy van The Laundry Story is verkrijgbaar voor €12,50

Allesreiniger Cleaning Fairy spray_cadeautjes onder de 15 euro

 

Heb je alle cadeautjes voor de decembermaand al binnen? Of hebben we je nog kunnen helpen met een aantal leuke ideetjes? Mocht er nog iets ontbreken in deze lijst of heb je nog tips voor anderen die op zoek zijn naar leuke cadeautjes dan horen we het natuurlijk graag in de reacties!

We wensen jullie allemaal een hele fijne feestmaand toe!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company