De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 28 / Aug / 2023

Zomerse wasjes? Met deze tips is het nog meer genieten!

Zomerse wasjes? Met deze tips is het nog meer genieten!

De was doen, sommige van ons hebben er een hekel aan en sommigen vinden het heerlijk om te doen. Gelukkig kunnen we ervan uitgaan dat jij als lezer en bezoeker van Washok.nl wassen leuk vindt. Wij namelijk ook! In de zomer gaat het doen van de was er een beetje anders aan toe, dan is wassen namelijk veel leuker!

De lekkerste zomergeurtjes

Ben jij ook elk seizoen fan van andere geuren? In de winter geniet ik het meest van warme en luxe geuren, om dat gezellige thuis-gevoel te versterken. Tijdens de warme zomerdagen vind ik zoete en frisse geuren heerlijk. Zo kan ik helemaal losgaan met een heerlijk parfum, maar ook wasparfums vind ik fantastisch om af te wisselen. Bij Washok is er enorm veel keuze in heerlijke geuren! Mijn favoriet is momenteel de nieuwe geur Ostuni! Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn wasgoed met deze heerlijk geur, als de was buiten droogt en iemand de tuin binnenkomt. Maar laatst ook van mijn moeder, toen ze de kids een dikke knuffel gaf. Ze vond het ook een onweerstaanbare geur!

 

Zomerse wasjes met de lekkerste wasparfum Ostuni

 

Lekker schoon en fris

Tijdens die warme zomerdagen zijn we meer buiten, zweten we sneller en wordt alles nét wat sneller vies. Geen probleem natuurlijk als de kids na een dagje uit thuiskomen met spijkerbroeken met gitzwarte vlekken. Gelukkig hebben we een wasmachine! In de zomer staat de wasmachine bij ons thuis dus net wat vaker aan. Bovendien is terechtkomen in een krakend vers opgemaakt bedje na een lange zomeravond toch echt genieten! 

 

Buiten drogen

In de zomer genieten we vaker van het zonnetje, waarbij we de was lekker buiten kunnen laten drogen. Zo is de was onwijs snel droog, ruikt het heerlijk fris én ben je geen ruimte op de zolder kwijt aan je overvolle wasrek. In de zomer draait mijn wasmachine soms wel 4 wasjes op een dag. Heerlijk!

 

Zomerse wasjes met wasmiddel van Washok

 

Weer lekker vies maken

Bij het aantrekken van schone kleding bij de kids, blijft het altijd maar de vraag hoelang het schoon blijft. In de zomer kunnen ze zo lekker ravotten buiten. In de speeltuin en het water, binnen no-time ligt er weer een berg wasgoed voor je klaar. Soms kun je als een berg opzien tegen die was, maar als het dan eenmaal gedaan is, krijg je er zoveel voldoening van terug. 

 

Vakantiewas

Tot slot hebben we in de zomer nog die vakantiewas. Hoe fijn is het om thuis te komen na een heerlijke vakantie en vervolgens bergen met wasgoed weg te werken. Lekker alles weer schoon, fris en gestreken de kasten in. Het ruimt lekker op en het enige dat overblijft van die vakantie zijn de fijne herinneringen en die mooie foto’s!

 

Zomerse wasjes buiten drogen

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company