De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Femke - 22 / Oct / 2021

Wassen en opruimen: welk type ben jij?

Wassen en opruimen: welk type ben jij?

Die allerlaatste minuut van een wasprogramma duurt werkelijk een eeuwigheid. En ja, ook wij kunnen wel iets leukers bedenken dan wachten totdat deze minuut voorbij is. Een blog schrijven bijvoorbeeld. Die jij dan weer kunt lezen tijdens die langste minuut van je leven.

Die blog? Dat werd deze. Ontdek hieronder welk wastype jij bent.

De strijker

Strijk jij al je wasgoed? Inclusief je sokken, onderbroeken, handdoeken én beddengoed? Dan val jij - hoe kan het ook anders - binnen de categorie de strijker. Jij hebt je leven op orde. Je hebt de goede gewoontes van je moeder (of vader) overgenomen en regeert nu over jouw washok als ware koning(in). Met jouw hypermoderne stoomstrijkijzer ga jij iedere plooi te lijf. Dat doe je enthousiast en - meestal - zonder mokken.

Het resultaat? Een perfect gestreken garderobe en kreukvrije linnenkast. Oef, waar haal je de tijd vandaan? Vergeet je niet te genieten, zo af en toe?

* Kleine tip: strijken is veel makkelijk als de was nog een beetje vochtig is.

wassen en opruimen

De vouwer

Grote wasjes, kleine wasjes. Jij draait je hand er niet voor om. Met liefde gooi jij de zoveelste lading in de machine om ‘m vervolgens braaf op te hangen of in de droger te smijten. Zodra jouw heerlijke ruikende was droog is, ben jij in je element. Ieder shirt, iedere broek en iedere jurk wordt zorgvuldig opgevouwen en netjes in de kast gelegd.

Jij weet echter wel dat er meer is in het leven dan wassen alleen. Die strijkbout komt dan ook alleen met speciale gelegenheden uit de kast. Maar die momenten zijn op één hand te tellen. En daarbij: je kunt de meeste kleding ook ‘strijken’ met je lichaamswarmte, toch?

* Kleine tip: vloeibaar wasmiddel zorgt voor minder kreukels dan poeder.

De propper a.k.a. de duwer

Val jij binnen deze categorie? Dan gaan we er voor het gemak even vanuit dat jij nog niet lang je eigen was doet. Kom je pas net onder moeders vleugels vandaan? Of had je tot voor kort een partner die dat klusje voor je klaarde? Wat de reden ook is, it’s time to change your ways. Je wilt toch niet bang zijn om jouw kledingkast te openen uit angst voor een lawine? Of iedere ochtend met een outfit vol kreukels op kantoor verschijnen?

Dus, vergeet het proppen c.q. duwen en neem een voorbeeld aan je voorgangers. Zoveel extra tijd kost dat nu ook weer niet. Beloofd.

Zo, is die minuut toch ineens voorbij gevlogen!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company