De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Eva - 08 / Mar / 2022

Tips voor een goede indeling in je washok

Tips voor een goede indeling in je washok

Ga jij aan de slag om een wasruimte te creëren? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste indeling! Met deze tips en tricks zorg je ervoor dat je iedere centimeter in je wasruimte optimaal benut.

Mijn naam is Eva en ik ben inmiddels 7 jaar werkzaam in de interieurbranche. Al van jongs af aan ligt mijn interesse in het mooi maken van ruimtes. Daarom ben ik begonnen aan de opleiding kleur- en interieur adviseur op het Cibap. Tijdens deze opleiding kreeg ik een baan in een grote interieurwinkel waar ik vol passie mijn klanten adviseerde over raamdecoratie, gordijnen en behang. Inmiddels ben ik fulltime werkzaam als filiaalmanager van een prachtige woonwinkel in Haarlem, waar ik veel genoegdoening haal uit het gezellige praatje met de klant.

 

Een ombouw voor je apparaten die ook dient als werkblad

Kies voor een ombouw voor je wasmachine en droger die dienend is als werkblad voor het opvouwen van je frisse was. Zo zijn je apparaten mooi afgewerkt en heb je ook ruimte om je was direct te verwerken.

Washok indelen tips


Plankjes boven je apparaten

Wanneer je veel wasjes hebt gedraaid is het wel zo fijn om je stapeltjes gevouwen was ergens kwijt te kunnen. Door plankjes boven je werkblad te monteren heb je alle ruimte om je stapeltjes weg te werken en je werkblad vrij te houden. Ook kun je de was benodigdheden zoals wasmiddel, knijpers en wasparfum hier kwijt, ideaal dus!

Van kast tot wasruimte

Heb je kastruimte in huis? Tover dit om tot waskamer! Op deze manier zijn je machine en droger buiten het zicht en benut je de kleine ruimte optimaal. Let er wel op dat de kast diep genoeg is voor je apparaten. Is je kast dieper dan 70 cm? Dan heb je ruimte genoeg en heeft de droger ook plek waar de warme lucht vrij kan komen.

 

Washok indelen in waskast

 

Ga voor een maatwerkkast

Als je het helemaal goed wil doen kun je kiezen voor een maatwerkkast die de hele wand vult. Voor een rustige uitstraling kies je voor een kast die tot aan het plafond komt. Probeer zo veel mogelijk losse spullen weg te werken in de kast, op deze manier blijft je washok sereen en is het een plezier om in deze kamer te zijn.

 

Wasmachine en droger op hoogte

Voor een prettige houding kun je ervoor kiezen om de wasmachine en droger op een voetstuk te plaatsen. Op deze manier kun je er goed bij als je je wasjes omwisselt. Je kunt er zelfs voor kiezen om lades te plaatsen in het voetstuk waardoor je geen loze ruimte overhoudt. In de meeste gevallen kun je de deurtjes van je droger van draaikant verwisselen zodat je de schone was uit de wasmachine direct in de droger kunt doen.

 

Stapelen van wasmachine en droger

Om ruimte te besparen is het mogelijk om de droger en wasmachine op elkaar te stapelen. Zorg er dan wel voor dat de droger bovenop staat, deze moet namelijk hitte kwijt en warme lucht stijgt op. Ook is het raadzaam om een antislipmatje te plaatsen tussen de apparaten zodat er geen problemen ontstaan tijdens het centrifugeren.

 

Blijf om de hoogte van al mijn indelingstips via de Washok blog!

Liefs, Eva 

 

Washok indelen tips van Eva

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company