De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Lindsey - 21 / Apr / 2023

The Laundry Story Luxe Moederdagpakket

The Laundry Story Luxe Moederdagpakket

The Laundry Story Luxe Moederdagpakket. Op zoek naar een origineel en leuk cadeau voor moederdag? Dit is een mooi en leuk moederdagcadeau.

Zondag 14 mei. Het klinkt misschien nog wat ver weg, maar voor je het weet is het zover: Moederdag! Dé dag om je (schoon-, stief-, bonus-) moeder eens extra te verwennen. Zij verdient natuurlijk een fantastisch Moederdagcadeau, maar altijd weer die jaarlijkse struggle, wat gééf je cadeau? Een lekker ontbijt, een mooi gedicht of een bos verse bloemen? Wij hebben iets veel leukers en originelers en vertellen je er graag meer over.

 

Moederdag cadeau 2023: het leukste idee

Who does your dirty laundry? 99% kans dat dit jouw moeder is. Van kleins af aan doet ze de was voor je. Week in, week uit. Hoe lief is het om met Moederdag je moeder te laten weten dat je dit enorm waardeert? Heb je er weleens aan gedacht om haar een luxe Moederdagpakket te geven met drie heerlijke producten van The Laundry Story? Wij weten zeker dat ze hier verrast door zal zijn.

Het The Laundry Story Luxe Moederdagpakket bevat drie producten, namelijk:

  • Luxe wasmiddel bonte was
  • Luxe wasparfum White Musk 
  • Luxe textielverfrisser Cotton Candy Clouds 

 

Moederdag cadeaupakket wasparfum

 

 

Wasmiddel Bonte Was

Dit heerlijke frisse wasmiddel heeft de geur van lotusbloem met muskus en hout. Deze geur doet ons denken aan een tuin vol waterbloemen en bloesems. Het wasmiddel is uitermate geschikt voor de gekleurde was. Een volle dop is voldoende voor een volle trommel wasgoed. Dit betekent dat je met één fles van 750ml maar liefst 30 wasjes kunt draaien! 

 

Wasparfum White Musk

The Laundry Story wasmiddelen matchen goed bij de wasparfums. Deze Wasparfum White Musk heeft een intense muskusachtige geur, die bloemige en sprankelende noten combineert. Met een basis van vanille en kostbare houtsoorten is het echt een heerlijke geur! Je gebruikt ongeveer 5 ml wasparfum per volle trommel. Dit betekent dat je met één fles van 235ml maar liefst 50 wasjes kunt draaien. 

Tip: De wasparfum voeg je toe in het vakje van de wasverzachter. Hierbij is dus geen wasverzachter nodig. 

 

Textielverfrisser Cotton Candy Clouds

Wil je je kleding alleen even opfrissen? Dat kan met deze textielverfrisser. Als je kleding al een tijdje in de kast hangt is de heerlijke wasparfum geur wellicht al vervlogen, dan is een textielverfrisser erg fijn om te gebruiken. Deze geur heeft tinten van limoen en jasmijn en ruikt lekker fris. Echt alsof je kleding net uit de was komt. Stiekem gebruik ik het ook op mijn dekbed, net voordat ik ga slapen. Heerlijk! Een flesje bevat 150ml. 

Je koopt dit The Laundry Story Luxe Moederdagpakket voor € 39,95.

Wij wensen je veel plezier met het geven van dit heerlijke Moederdagpakket aan jouw mama!

 

The Laundry Story Luxe Moederdagpakket

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company