De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Tiffany - 02 / Jan / 2023

Onze plannen voor het washok! Tiffany #3

Onze plannen voor het washok!  Tiffany #3

De was doen; een nodige taak van het huishouden. Maar laten we eerlijk zijn: het is niet de leukste taak. Sinds ik voor mezelf een vaste routine in de wasjes heb, vind ik het wassen wel een stuk minder erg om te doen.

Doordat ik 2 vaste dagen heb dat ik de was doe, komt er op een dag niet te veel op mij af. Ik heb namelijk op zo’n wasdag dan altijd 2 of 3 wasjes die ik moet draaien. Dit zijn dan gelukkig niet zo veel, waardoor het meevalt.


Mijn favoriete wasparfums

Daarnaast vind ik het in huis ook echt onwijs fijn ruiken als de was gedaan is. Zeker nu ik was met de wasparfums van La Essenze Di Elda. Op dit moment wassen wij afwisselend met de volgende 3 geurtjes: Thomas, Yo Go en Sole. 3 echt verschillende geuren maar elk zo onwijs lekker. Soms ruikt het de dag erna nog steeds heerlijk in ons washok. 

 

Tiffany's wasparfum favorieten

 

Een washok met lades

Een ding die mij nog wel irriteert met wassen is hoe ons washok in gedeeld is. We hebben rechts de wasmachine, daarboven op de droger en naast de wasmachine de vaatwasser. Ik merk met mijn rug dat de wasmachine echt te laag zit. Als ik dan de wasmachine leeg moet halen, zit ik echt in een verkeerde houding. De droger zit dan zo hoog dat ik soms niet kan zien of er nog kleren in liggen – ik ben zelf natuurlijk ook maar 1,65.

In het begin van het nieuwe jaar gaan we ons huis verbouwen. We bouwen er een stuk bij aan en pakken de benedenverdieping daarnaast ook grondig aan. Zo wordt het bij gebouwde stuk onze nieuwe woonkamer, wordt de plek waar de bank nu staat onze nieuwe plek voor de eettafel en gaan we van een rechte keuken naar een hoekkeuken. Maar ook ons washok gaan we aanpakken en echt ik kan er nu al naar uit kijken!

 

 

Een washok met lades

 

In ons nieuwe washok vervalt de vaatwasser – deze gaat namelijk naar de keuken verhuizen – en komen de wasmachine en droger op een mooie werkhoogte voor mij. Daarnaast is het ons idee om er dan een schuifplank onder te hebben waar ik dan een wasmand op kan zetten tijdens het in- en uitladen van de was. Daarnaast hoop ik daaronder een lade te kunnen plaatsen waar ik dan standaard 2 wasmanden in kan zetten. Deze wasmanden kan ik dan gebruiken voor het sorteren van de was, maar daarnaast ook weer gebruiken om alle gevouwen was direct in te leggen en direct naar boven te brengen.

 

Een uittrekbaar wasrek

 

Een uittrekbaar wasrek

Ik heb daarnaast nog wel 1 andere wens voor ons washok, dat is namelijk een wasrek die ik op een handige manier weg kan bergen wanneer hij niet in gebruik is. We hebben nu een standaard wasrek maar ik zou graag een hebben die bijvoorbeeld zich verwerkt in het interieur of heel dun tegen de muur of plafond weer weggewerkt kan worden. Dit lijkt me onwijs fijn en gewoon veel rustiger dan altijd het wasrek in het zicht hebben staan. Degene die we nu hebben wil ik wel behouden; ik wil in de zomer de was wel gewoon buiten kunnen blijven hangen. Maar voor in de winter wil ik in huis wel graag een wasrek die ook netjes opgeborgen kan worden. In de webshop van Washok staat ook een leuk wasrek, dat ook nog eens mooi in je interieur staat. 

         

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company