De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 25 / Jan / 2023

Nieuw jaar betekent een fris huis!

Nieuw jaar betekent een fris huis!

Nieuw jaar betekent een fris huis. Het nieuwe jaar is alweer even van start en hoewel dat voor mij een hele omschakeling is, ben ik ook weer blij hiermee. Ik ben namelijk echt een kerstmens en hou van die hele kerstsfeer. Als de boom eenmaal eruit is (in ons geval naar de zolder is verplaatst) dan kan het opruimen lekker beginnen.

 

Veel plek

Wij hebben een hele grote kerstboom en als die eenmaal weg is, is het een stuk leger in de woonkamer. Het oogt wat kaal en ongezellig op het begin, maar ook biedt het je genoeg ruimte om weer eens lekker alles schoon te maken. Als die boom eenmaal weg is begin ik met alles eens goed te stofzuigen (met al die kerstdeco kom je niet altijd op alle plekjes en in alle hoekjes) en erna goed te dweilen. De allesreiniger van The Laundry Story is hier perfect voor. Niet alleen maar hij heel goed schoon, hij ruikt ook nog eens heerlijk.

allesreiniger le essenze di elda

Fijn is dat je hem ook kunt gebruiken voor je sopje wanneer je bijvoorbeeld de keukenkastjes onder handen neemt. Voor het kleine werk is er de handige allesreiniger spray. Samen met een fijne doek poets je hier alles lekker mee schoon.

De ramen

Hoewel het soms onbegonnen werk lijkt is het wassen van de ramen na de Kerst wel echt een must. Wij hebben hier bijvoorbeeld veel op de vensterbank van decoratie en lampjes liggen en dat vangt natuurlijk veel stof. Ook mogen de kindjes vaker op de ramen tekenen met de speciale raamstiften en dat mag er natuurlijk ook meteen van af. Gelukkig is dat goed te doen met de juiste spullen.

Speelgoed

Als we dan toch bezig zijn met lekker poetsen en opruimen neem ik meteen het speelgoed mee. Ik hou eerst weer eens een opruimronde en erna nemen we ook het speelgoed af. We sorteren samen weer alles in de daarvoor bestemde bakjes en de kindjes helpen hierbij fijn mee. Eenmaal uitgesorteerd nodigt het namelijk weer uit om lekker te spelen.

De was

Ook de was blijft natuurlijk doorgaan en daarvoor gebruik ik al maanden de fijne wasmiddelen van The Laundry Store. Sinds ik ze ontdekt heb ben ik groot fan! De kersttruien, kerstsokken en Takkie onesies gaan ook meteen de was in en ik voeg er altijd een dosis wasparfum aan toe. Het ruikt heerlijk en het zorgt ervoor dat wanneer je deze kleding 9 maanden opbergt het na die tijd ook nog lekker ruikt en niet muffig. Ideaal dus! Bijkomend voordeel is dat de zolder altijd lekker ruikt, want hier hangt de was altijd te drogen.

Onze voorjaarsschoonmaak hebben we hiermee wat naar voren gehaald, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Meestal haal ik meteen wat gezellige bloemen in huis voor dat fijne sfeertje en staan er bijna dagelijks fijne geurkaarsjes te branden. Ik zeg: genieten!

 

Met dit proefpakketje met wasparfum kan je de verschillende merken en geuren zelf testen:

wasparfum proefpakket

 

Veel Liefs, Jolanda

Mocht je meer tips over het huishouden, opruimen etc. willen lezen?
Neem dan zeker eens een kijkje op mijn blog.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company