De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Meinou - 22 / Oct / 2021

Meinou #1 Orde aanbrengen in het chaotische huishouden

Meinou #1 Orde aanbrengen in het chaotische huishouden

Moeder van 3 Meinou probeert wanhopig orde aan te brengen in haar chaotische huidhouden. Hoe ze dat doet lees je in haar eerste blog.

Ik dacht het echt hoor toen ze een kleuter en baby waren. Je denkt dat het makkelijker wordt als ze groter worden. Helaas, ik gooi het er maar direct in, dit is niet het geval. 

Wasmanden blijven uitpuilen en ook sneller want al die kleren worden groter. Modderpootjes worden poten want pubers kunnen niet meer denken.

Je hele servies verplaatst zich met regelmaat naar de bovenverdieping en na gegeven feestjes heb je zeer merkwaardige vlekken op banken, muren en plafonds en heb je plakkend meubilair.
De chocopasta vingertjes op de muur van de 7 jarige uit de tweede leg maken het vlekken kunstwerk in mijn nederige stulpje compleet.


Wel leuk zijn haar roze wasjes, ik koester ze al vanaf het moment dat ik met mijn zwangere buik die kleertjes liefkozend aan de lijn hing. Overigens ging deze moeder bij baby nummer een stuk relaxter door het leven want het loslaten leer je met het kind. Maar wellicht laat ik het soms iets te veel los...

Ik ben Meinou, moeder van Pepijn (18), Valentijn (14), en Phileine (7).
Ik houd van orde en structuur maar faal elke dag opnieuw om dat aan te brengen. Het is een lichtelijk chaotisch tafereel in mijn een ouder circus met zeer creatieve, gezellige, grappige maar ook ietwat ongestructureerde gezinsleden.

Het laatste wat ik had bedacht was dat ik een blog zou gaan schrijven over huishoudelijke zaken. Ik roep namelijk altijd heel hard dat ik die rij heb overgeslagen. Liever creëer ik dingen, ik schrijf, maak video’s, ben ik mentor op het gebied van heling en positiviteit, geef ik retreats of doe gewoon fijne dingen met vrienden. Bij die laatste hoort ook dat ik heel graag kook voor hen die ik lief heb. Dan heet ik ze graag welkom in een fijn, warm, gezellig, opgeruimd en schoon huis. Dus ontkom ik niet aan de de kunst van huishoudkunde en als ik eerlijk ben vind ik het altijd heerlijk voelen als het weer gelukt is.

Ik ben ook echt een sucker voor spullen die deze klus makkelijker maken en ook doen wat ze beloven. Want het noodzakelijk kwaad wat huishouden heet doe ik wel het liefst zo kort en praktisch mogelijk. Die ervaring heb ik gekregen na mijn eerste ontmoeting met de producten van The Laundry Store: het maakt het wassen allemaal net een tikje makkelijker en lekkerder. Geen parfum meer nodig en vooral de Amber Blokjes vallen als extra ook goed in de smaak. Eindelijk heb ik wasmanden die in style uit kunnen puilen, want dat zijn mijn nieuwe favo’s in de slaapkamers.

Dus herken jij je in dit verhaal heet ik je welkom bij mijn blog op washok. Ook als je het niet herkent trouwens. Ik neem je mee in mijn wondere wereld van een proper (hoe mooi is dit woord) huis, gevuld met een lading kinderen en hun moeder.

Mooie groet,
Meinou

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company