De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 02 / Jan / 2023

Kerstvakantie uittips van Jolanda! #4

Kerstvakantie uittips van Jolanda! #4

Jeetje, wat is afgelopen maand (eigenlijk het afgelopen jaar) omgevlogen! December is voor iedereen een drukke tijd, maar bij ons was het dit jaar nog veel drukker dan normaal.

Door mijn werk als blogger is het de drukste tijd van het jaar, maar ook was er op school veel te beleven met veel voorbereidingen. Daarnaast zijn er twee nichtjes geboren en vierde ik ook nog eens mijn verjaardag. Je snapt misschien wel…. ik ben moe. Wat we allemaal hebben gedaan lees je verder in deze blog. Ook geef ik wat leuke inspiratie voor de kerstvakantie!

 

#1 Sinterklaas

December begon natuurlijk met Sinterklaas. Gelukkig was ik dit jaar goed voorbereid en had ik alles al lekker vroeg in huis. Normaal gesproken heb ik echt altijd last minute stress, dat was nu gelukkig niet het geval. Natuurlijk hoorde bij de Sintcadeautjes ook veel lekkers! Voor ons werd het nog heel spannend, want de week voor Sinterklaas had mijn man plots corona! Ik bleek ook positief, maar had gelukkig weinig klachten en kon het gezin draaiende houden. Natuurlijk betekende dit veel wassen, want de man had koorts en ik wilde zoveel mogelijk alle bacillen weg hebben (iets met smetvrees..?). De wasmachine heeft echt overuren gedraaid. Het positieve ervan was dat mijn zolder telkens vol stond met heerlijk ruikende was, want ik gebruik al maanden de heerlijke wasparfums van Le Essenze di Elda. Deze ruiken heel intens en superlekker! Gelukkig was iedereen opgeknapt net voor Sinterklaas en hebben we het heerlijke avondje gezellig kunnen vieren.

Wasparfum le essenze di elda - Jolanda's favoriet

 

 

#2 Weekendje weg en verjaardag!

Het weekendje na Sinterklaas ben ik met mijn ouders en de kids naar Vakantiepark Roompot in Gulpen geweest. Het was er heerlijk genieten en alles was zo gezellig versierd al voor Kerst. De kinderen vonden het er top en wilden niet meer naar huis. Ook na dit weekend draaide de wasmachine overuren! Daarna was het tijd voor mijn verjaardag, want door corona moest we deze verzetten. Ik koos er dit jaar voor om alle hapjes zelf te maken dus dat had nog wat voorbereiding nodig. Uiteindelijk heb ik de hele dag in de keuken gestaan en met succes, want iedereen vond alles lekker en leuk!

 

#3 Kerstmis

En toen was het alweer Kerst. Kerstmis is de feestdag waar ik het hele jaar naar uit kijk. Sinds kind houd ik ervan en het kan me niet snel genoeg gaan tot de volgende kerst. Alles is top, van de voorpret tijdens het versieren van je huis en de kerstboom tot aan het meezingen met kerstliedjes. Dit jaar kreeg ik trouwens de nieuwe kerst-cd van The Backstreet Boys (dikke aanrader!) van mijn zusje voor mijn verjaardag en die heb ik grijsgedraaid. Helaas was de kerstpret van korte duur, want in de nacht van 1e op 2e kerstdag werd ik ziek. Ik heb de hele nacht op de badkamer doorgebracht en kon de dag erna niets eten. Heel jammer natuurlijk, maar hé…die kerstkilo’s zijn er niet aangekomen ;-) Ik ben juist een paar kilo kwijt, haha! 

 

Jolanda's kerstvakantie - het kerstdiner

 

De dagen erna kreeg mijn man het ook en dus hadden we weer bergen met was. Gelukkig is het wassen sinds ik washok.nl ken een feestje, want alles is fijn in gebruik. Denk aan de fijne wasmiddelen van The Laundry Store en de eerder genoemde wasparfums. En wat dacht je van defijne drogerballen Hiermee droogt je was sneller en in ons geval was dat heel fijn!!

 

De leukste kerstvakantie tips!

De kerstvakantie is inmiddels begonnen en dus is het tijd om leuke dingen te doen met de kindjes. Op het moment van schrijven zijn wij nog niet zo lang terug van het trampolinepark. Dikke tip, want ook tijdens koud en nat weer kun je hierheen. Andere leuke uitjes zijn een dierentuin of bijvoorbeeld Toverland! Wij gaan in de eerste week van de vakantie nog naar Maastricht. Daar is Magisch Maastricht op het Vrijthof met allerlei gezellige kraampjes, een groot reuzenrad en grote schaatsbaan etc. Verder is de binnenspeeltuin altijd goed, maar is een lekkere wandeling ook fijn. Lopen je kindjes geen grote afstanden? Neem dan hun stepjes of fietsjes mee! Thuis kun je lekker gaan knutselen, boekjes lezen, een heerlijke film kijken of gewoon lekker spelen met al het nieuwe speelgoed. 

Ik wens jullie een fijn en gelukkig nieuwjaar!

 

Kerstvakantie uittips

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company