De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Judith - 22 / Oct / 2021

De avonturen van Judith #1

De avonturen van Judith #1

En toen was je ineens moeder van drie. Nouja, er kwam best wat bij kijken, maar toch. De tijd dat ik mezelf typeerde als chaotische student die nog voor geen plant kon zorgen, een pakje per dag rookte, overal de kantjes vanaf liep en enorm genoot van elk teugje vrijheid voelt als vorige week.

 

Meet Judith

Inmiddels ben ik een 34-jarige docent Nederlands die de meeste dagen keuring in de pas loopt. En als ik dan die enorme bergen was zie ik die ik wekelijks weg werk, de vloer die ondanks drie kinderen en een hond soms redelijk schoon te noemen valt en de keurig gevulde lunchtrommeltjes die elke ochtend weer paraat staan, ben ik best trots. Ik kan dit gewoon. Op mijn manier, volgens mijn regels. Soms betekent dit dat mijn huis blinkend schoon is, mijn kinderen er fris gewassen uit zien en ik stralend met mijn gevulde bakfiets door de straten van Hilversum fiets.

Go with the flow

Op andere momenten betekent dit om half 6 met een kater gewekt worden door de jongste die het graag op een gillen zet, een huis volledig bezaaid met speelgoed en mijn schouders ophalen als ik twee gezichten besmeurd met pindakaas naar de speeltuin zie slenteren en ik liever lui dan moe ben.

Volgens mij typeert dat precies mijn moederschap: go with the flow. Geef je over aan het moment. Als je heel veel liefde te geven hebt, is er geen goed of fout; behalve als jij dat zo ziet. Ik neem je de komende tijd graag mee in mijn gezinsleven vol chaos en hoop dat je van mijn schrijfsels zult genieten.

 

Liefs, Judith

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company