De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 24 / Oct / 2022

Jolanda #2 - Zo ziet onze ideale herfstdag eruit... inclusief de was!

Jolanda #2 - Zo ziet onze ideale herfstdag eruit... inclusief de was!

Hoera! Het is herfst! Hoewel niet altijd iedereen dit leuk vindt houden wij er ook wel van. De herfst heeft namelijk zijn eigen gezellige charmes, zoals lekker knus binnen zitten onder een dekentje of wandelen in het bos. Dat laatste doen wij regelmatig, want wij wonen nagenoeg aan de rand van het bos. Ik neem jullie graag mee tijdens onze ideale herfstdag van een paar dagen geleden.<br />

Hoera! Het is herfst! Hoewel niet altijd iedereen dit leuk vindt houden wij er ook wel van. De herfst heeft namelijk zijn eigen gezellige charmes, zoals lekker knus binnen zitten onder een dekentje of wandelen in het bos. Dat laatste doen wij regelmatig, want wij wonen nagenoeg aan de rand van het bos. Ik neem jullie graag mee tijdens onze ideale herfstdag van een paar dagen geleden.

Buiten schijnt de zon, het is wel wat fris maar die zonnestralen doen veel goeds voor je huid en je humeur. Mijn dochter was met kinderen van school een hele dag survivallen en wij zaten met Brody thuis ons wat te vervelen. Zo zonde, want het was een zaterdag en weekenden zijn nu eenmaal bedoeld om leuke dingen te doen (dat vinden wij althans). Toen bedacht ik me; zullen we naar het bos gaan? Ik hoef dit Brody maar één keer te vragen en hij wordt meteen al enthousiast!

Jolanda met haar zoontje op pad in de herfst

 

Zo gezegd, zo gedaan. De man had thuis nog wat klusjes die hij wilde afmaken en dus ging ik met Brody alleen naar het bos toe. Wij wonen in een klein dorpje beneden Venlo en aan de rand hiervan, net op de grens met Duitsland, ligt een fijn en afwisselend bos. Je kunt er makkelijk de auto parkeren en dus gingen we op pad. Uiteraard hadden we een lekkere dikke jas aan en nam ik een lege plastic zak mee. Waarom? Voor al die herfstschatten natuurlijk! Brody is dol op dingen ‘verzamelen’ en voordat ik het weet heb ik mijn hele binnenzak vol met eikeltjes, kastanjes, mooie blaadjes en natuurlijk de nodige zand. Gelukkig is er na dit uitje altijd de wasmachine die dit voor mij oplost :) Evengoed is een plastic zak makkelijker, want daar past natuurlijk lekker veel in!

 

Eenmaal de auto geparkeerd liepen we het ‘kastanje laantje’ in. Dit is een weggetje met allemaal kastanjebomen en de kans dat je hier wat goede kastanjes vindt is heel groot. Sterker nog, veel mensen uit Duitsland komen hier met big shoppers naartoe om ze te vullen met kastanjes. Gelukkig voor ons lagen er nog genoeg om mee te nemen. Ook gingen mooie blaadjes mee, eikeltjes, dennenappels en zelfs stenen. 

 

Jolanda met haar zoontje in het bos

‘Ons’ bos is vrij afwisselend, want naast prachtige bomen met mooie wandelpaden liggen er ook wat meertjes, poeltjes, zandbergen en zelfs heides. Wil je echt alles zien, dan moet je er wel een middag voor uittrekken. Die tijd heb ik met Brody niet, want hij is niet zo van het lange lopen. Wel van foto’s maken overigens, want hij riep opeens: “Mama! Zullen we een paar leuke foto’s maken?” en ging spontaan poseren tussen een paar bomen in. We liepen verder naar de heide waar opeens een hele grote kudde schapen stond! Zo leuk ook weer! Ook hier hebben we een paar prachtige foto’s gemaakt! Ik had overigens niet mijn camera mee (dat was tenslotte ook niet het doel van onze wandeling) maar maakte alles met mijn smartphone. Superhandig en ze zijn erg leuk geworden!

 

Toen was het tijd om naar huis te gaan. Nouja…bijna dan. De parkeerplaats van het bos ligt op een berg en wanneer je naar beneden rijdt ligt op de helft een vakantiepark. De kindjes weten dit natuurlijk en dus moesten we hier even stoppen om te spelen in het speeltuintje. Het gevolg: overal zand en een vieze broek. Dat laatste zijn we overigens wel gewend, want jongens ravotten nu eenmaal wat meer dan meiden. 

 

Thuis hangt de was klaar

 

 

Thuis moesten de herfstschatten meteen geshowd worden aan papa. Ik heb ze wat schoongemaakt en heb Brody zijn kleren (met name zijn broek) meteen in de was gegooid. Ik gebruik nog steeds het fijne wasmiddel van The Laundry Story en doe elke wasbeurt wat fijn wasparfum erbij. De kleding ruikt op die manier heel lang erg lekker, zelfs als het al een paar keer gedragen is. Nog een pluspunt: onze zolder ruikt ook altijd lekker nu, want daar hangt alle was altijd te drogen ;-) Een nieuwe liefde voor mij dus deze wasparfums! Mijn favoriete wasparfum is overigens Beachy Breeze van The Laundry Story.

 

De favoriete wasparfum van jolanda

 

 

 

Gebruik jij al wasparfums?

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company