De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 05 / Sep / 2022

Jolanda #1 - Wassen in de zomer met een druk en gezellig gezin

Jolanda #1 - Wassen in de zomer met een druk en gezellig gezin

Als gezin met twee kindjes staat de wasmachine veel aan, vooral in de zomer. Wanneer je dan met fijne geuren en producten kunt werken wordt de was een feestje i.p.v. een moetje. Ik ben dan ook heel blij en trots dat ik de komende tijd mag bloggen op Washok.nl en jullie mag voorzien van leuke inspiratie artikelen!

Onze zomervakantie is inmiddels weer voorbij en wat hebben we een paar drukke weken gehad! Uiteraard zijn we, zoals elke zomervakantie, heerlijk op vakantie naar het buitenland geweest en hadden we tijd genoeg voor allerlei leuke dagjes uit. Hier hoort natuurlijk ook een boel viezigheid bij! Hoe zijn we alles schoon doorkomen?

 

Wassen in de zomer met wasmiddel van The Laundry Story

 

Erop uit = was

Een dagje Efteling met allerlei lekkers, dagen aan een dag strand met overal zand, een schuimparty en nog veel meer leuks. Dat was onze zomervakantie in een notendop. Wij zijn een gezin met twee kindjes, waarvan een zoon van 5 en een dochter van 8. We vinden het belangrijk om onze kinderen leuke herinneringen mee te geven. Begrijp me niet verkeerd.. We vertoeven ook genoeg dagen thuis of in de tuin, maar zo af en toe er op uit gaan is natuurlijk erg leuk. Eenmaal thuis zorgt dat, net als na de vakantie, voor een boel wasgoed. 

 

Sorteren is life!

Al die was gooien we vaak op een grote hoop, maar dat zorgt voor een boel onrust in het hoofd. Bij mij althans, want hoe fijn is het wanneer je het meteen goed sorteert? Juist! Zorg ervoor dat je drie wasmanden naast elkaar hebt staan en gebruik er eentje voor de gekleurde was, eentje voor de zwarte was en eentje voor de witte was. Het is namelijk maar een kleine moeite om je vuile was meteen in de juiste wasmand te gooien en het scheelt je een boel sorteerwerk. Ook zie je meteen wanneer je genoeg was bij elkaar hebt om je wasmachine te laten draaien, want een wasje draaien voor drie dingen is natuurlijk niet zo milieuvriendelijk ;-)

 

Wassen in de zomer met producten van The Laundry Story

 

Lekker ruiken!

Gelukkig heb ik geen hekel aan de was doen. Tenminste…wanneer ik mag werken met heerlijk wasmiddel, zoals de wasmiddel van The Laundry Story. Het ruikt heerlijk en laat je kleding weer stralen als nieuw. Natuurlijk moet alles schoon zijn als het uit de wasmachine komt, maar ook nog eens lekker ruiken. Daar houd ik wel van! Fijn is dat dit wasmiddel in een grote fles komt en deze er ook nog eens mooi uitziet. Geweldig natuurlijk voor in je washok op die ene plank bijvoorbeeld!

Eenmaal klaar heb je zo alles opgehangen en heb je enkel nog al die leuke herinneringen (en natuurlijk al die foto’s die je de hele dag gemaakt hebt) van jouw uitje!

Wil je nog meer geur aan je kleding of een geur die langer blijft hangen? Dan kun je kiezen voor een wasparfum van The Laundry Story. Hierover vertel ik volgende keer meer, want mijn liefde hiervoor groeit met de week! 

Liefs, Jolanda

Psst: op mijn Instagram komt binnenkort een leuke winactie!

 

Wassen in de zomer met Jolanda en haar gezin

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company