De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Irene - 24 / Jan / 2022

Handige kledinghangers en uithuiswonende kids die wél gaan wassen. Irene #3

Handige kledinghangers en uithuiswonende kids die wél gaan wassen. Irene #3

Irene over bonuszonen, kleding die constant van de hangers glijdt en het feit dat kinderen ineens wél gaan wassen wanneer ze uit huis zijn.

We zijn alweer even onderweg in januari 2022 en ik had mij toch een partij goede voornemens! Maar helaas… Weer niet gelukt.

Eén van mijn goede voornemen was; om minimaal één van mijn drie thuiswonende kinderen eens op te voeden met betrekking tot het opruimen van hun kleren. Ik ben zelf nogal een opgeruimd type. Houd van een opgeruimd huis. Natuurlijk mag er gewoon bij ons worden geleefd, maar het hoeft zeker geen zwijnenstal te zijn. Wat wel het geval is in de kamer van onder andere; mijn (bonus) zoon. Daar kun je hink-stap-springen over zijn kleding. Zodra die thuis komt, is het binnen een half uur een chaos in zijn kamer. Hoe hij het presteert? Ik heb werkelijk geen idee. Laatst was hij nog geen half uur thuis of zijn kleren slingerden alweer rond in zijn kamer (Hij is om de week een paar dagen bij ons). Waar hij zijn kleding uittrekt, daar belandt het dus ook! Terwijl er toch echt kledingkasten en –lades zijn.

Mijn voornemen was dan ook om hem eens zijn kleding achter zijn kont te laten opruimen. Want ik doe het niet meer. Helaas niet gelukt. Nee, nu al niet! Ik kan nog zoveel zeuren en zoveel zeggen dat het in een opgeruimde kamer een stuk leuker is om in te leven dan een chaotische kamer. Het maakt meneer allemaal niets uit. Ik heb zelfs geprobeerd om de fijne kledinghangers die ik zelf gebruik over te brengen op hem. Deze fluweel gestoffeerde kledinghangers zijn mooi smal en niet zo lomp als die houten kledinghangers. Die dingen waar je kleding altijd van af glijden, waardoor je kleding onder in je kast liggen te dweilen. Bij die gestoffeerde hangers is dat niet het geval. Daar blijft het gewoon keurig op de hanger hangen.

 

Fluwelen kledinghangers

Ik had deze tip gelezen in het boek van Lonneke Nootenboom ‘Style your Life’. Direct heb ik die dingen gekocht en warempel het werkte echt. Zo had ik nog meer ruimte voor nog meer kleding. Ook heb ik Lonneke haar ‘keypieces methode’ gelijk uitgeprobeerd. Je hangt alle basics bij elkaar. Dit doe je ook met al jouw kleding met printjes. Daarna kies je dagelijks een keypiece uit. Dat combineer je dan met een Basic. In een mum van tijd ga je dan makkelijk en snel gestyled de dag in. Of het voor mij werkte? Daar ben ik nog niet achter. Ik grijp snel naar hetzelfde, maar met deze methode is mijn kast in ieder geval mooi weer opgeruimd.

Daardoor kreeg ik het idee om ze ook maar te introduceren bij mijn zoon. Verkeerd gedacht! Hij heeft ze dankbaar aangenomen, maar hij vertikt het gewoon om ze te gebruiken. Kleding oprapen van de grond is natúúrlijk veel gemakkelijker. Ik weet niet wat het is met kinderen, maar je krijgt dat opruimen er gewoon niet in. Alhoewel ik enige hoop houd, want sinds Marit het huis uit is, ruimt ze haar rommel in haar eigen stekkie wél op, zo ontdekte ik. Laatst bracht ik haar naar huis en trof daar zowaar een schoon en opgeruimde kamer aan. Haar kleding lag, enigszins opgepropt, in haar kast. Haar blouses keurig, ongestreken, op de hangers en haar kamer was schoongemaakt. Dat geeft mij toch goede moed om door te zagen bij de rest van de kinderen. Want ook al doen ze het dan nu nog niet thuis. Zodra ze het huis uit gaan dus wel. Dus moeders, met niet opruimende kinderen, houd moed!

Liefs,

Irene

Ps. Deze handige kledinghangers zijn te koop bij Washok! Het is echt een top investering voor in je kleidingkast.

 

Irene's avonturen #3

  • marleen van der eycken marleen van der eycken 24 / Jan / 2022 @ 14:01

    Het is hier een bedrijfscomplex … onze kantoren bevinden zich achter op de plein …. Mijn bestelling is dan ook in het verkeerde gebouw kantoor terecht gekomen ….bij powerpack 18 ipv valacom nv 18 B

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company