De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Eva - 06 / Apr / 2022

Een fris gevoel in je washok! Eva #3

Een fris gevoel in je washok! Eva #3

Je wasruimte wat opleuken? Met deze tips geef je weer een fris gevoel aan je washok!

Mijn naam is Eva en ik ben inmiddels 7 jaar werkzaam in de interieurbranche. Al van jongs af aan ligt mijn interesse in het mooi maken van ruimtes. Daarom ben ik begonnen aan de opleiding kleur- en interieur adviseur op het Cibap. Tijdens deze opleiding kreeg ik een baan in een grote interieurwinkel waar ik vol passie mijn klanten adviseerde over raamdecoratie, gordijnen en behang. Inmiddels ben ik fulltime werkzaam als filiaalmanager van een prachtige woonwinkel in Haarlem, waar ik veel genoegdoening haal uit het gezellige praatje met de klant.

 

 

Een gezellige ruimte

Om het wassen zo leuk mogelijk te maken zorg je ervoor dat je wasruimte er uitnodigend uitziet. Dit kun je doen door je wand te versieren met wanddecoratie, een leuk behang en mooie wasmanden. Je zult zien dat het doen van de was zo een stuk leuker is.

 

Muurdecoratie

 

Kleurgebruik in je washok

Kies voor lichte kleuren in je waskamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur lichtblauw, deze kleur geeft je washok een frisse uitstraling en een schoon gevoel. Ook zijn wit en mintgroen goede opties. Voor een rustgevende frisse ruimte zorg je ervoor dat ook je accessoires op elkaar zijn aangepast.

 

wasmand voor een fris gevoel in je washok

Matching wasmanden

Er zijn ontzettend veel leuke wasmanden op de markt in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren. Als je ook gebruik maakt van opbergers in je kast kun je je wasmanden hier op aanpassen, hierdoor kun je makkelijk een thema creëren in je ruimte.

wasmandje

 

Finishing touches

Om je washok helemaal af te maken kies je voor gezellige potten voor je wasmiddelen, waszakjes & wasknijpers. Het lijkt misschien wat overbodig, maar deze kleine aanpassingen maken je washok helemaal af. Je kunt ervoor kiezen om een glazen pot te gebruiken voor je waspoeder. De witte kleur geeft een fijn en fris gevoel en door het glas kun je precies zien wat je in iedere pot hebt opgeslagen.

Vertel ons zeker hieronder hoe jullie washok er uitziet! 

 Liefs Eva

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company