De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Judith - 17 / Mar / 2022

Een echt washok! Judith #2

Een echt washok! Judith #2

Judith geeft haar washok een flinke restyle! Met leuke wasmanden, rekjes en accessoires heeft ze helemaal zin in het doen van de was!

Sinds onze verhuizing kan ik voor het eerst in mijn leven zeggen dat ik een heus washok heb. Een van de mooiste aspecten van dit hok is uiteraard dat je de deur dicht kan trekken, maar waar ik ook zeer content mee ben is dat de wasmachine en droger gewoon naast elkaar staan. Voor sommige mensen klinkt dit wellicht niet meer dan logisch, maar in ons vorige huis was de enige beschikbare plek waar een droger kon staan, een soort plateau in de lucht, in de nok van de zolder en dan ook nog eens boven het trapgat. De enige manier om je kleding er in te krijgen zonder een enkeltje ziekenhuis te moeten boeken, was op je tenen over het trapgat naar voren buigen, terwijl je je met een hand vasthield en met de andere hand alles erin mikte. Heel ingenieus bedacht, dat zeker, al was onze laatste kraamhulp niet zo enthousiast als wij. 

 

Wat mijn nieuwste aanwinst ook biedt is een plek voor meerdere wasrekje. Wonend in de stad heb ik nog nooit een huis gehad waar ik de was in een andere ruimte kwijt kon dan in de slaapkamer (= horror), of op de gang op zolder. Die laatste plek was zeker al iets minder horror, maar meer dan één wasrekje konden wij er niet kwijt, waardoor ik steevast kastdeuren moest gebruiken voor de vijf kledingstukken waar nèt geen plek voor was. 

wasmanden

 

Mijn man vond het wat overdreven, maar ik kon het niet laten om meteen een mooie nieuwe wasmand aan te schaffen en te gaan neuzen tussen de washokdecoratie. Je moet er wat van maken toch.

In mijn fantasie werd de was doen vanaf nu één groot feest, zou ik het altijd goed bijhouden en vooral meteen wegvouwen, want hallo: dat doen mensen met een washok toch? De enige reactie die een van mijn beste vriendinnen daar op kon geven: ‘Jij denkt zeker dat je bij een nieuw washok ook heel veel tijd cadeau krijgt?’ 

 

Liefs Judith

 

Washok van Judith

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company