De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Femke - 16 / Dec / 2021

Deze washok ideeën zijn het proberen absoluut waard!

Deze washok ideeën zijn het proberen absoluut waard!

Wassen is een essentieel onderdeel van de dagelijkse - of wekelijkse - routine. Het hoort er nu eenmaal bij. Zie jij daar telkens als een berg (was) tegenop? Dan is het tijd voor een make-over. Wij helpen jou op weg. Met deze ideeën tover jij een vergeten ruimte in huis om tot een prachtig én praktisch washok. Wassen was nog nooit zo leuk. Lees je mee? 

Waar vind ik originele washok ideeën? 

Behalve in dit blog? Op Pinterest natuurlijk. Dit medium is jouw beste vriend als het op interieur inspiratie aankomt. Maar vergeet ook YouTube en TikTok niet. Hier vind je allerlei interessante video’s over dit onderwerp. En het mooiste van alles? Zodra je één video hebt bekeken, stroomt je tijdlijn vanzelf vol met meer tips, tricks en inspiratie. Wat een goudmijn! 

 

 

Kies je voor een modulaire kast of een gewone kast? 

Een washok valt of staat met een goede kast of ombouw. Hiermee onttrek je kabels en leidingen uit het zicht, waardoor het geheel netjes en overzichtelijk oogt. Je hebt hiervoor de keuze uit een modulaire of gewone kast. Wij zijn fan van die eerste. Een modulaire kast geeft namelijk veel vrijheid. Je kunt de verschillende onderdelen naar hartelust combineren of later uitbreiden. Je zit dus niet vast aan één opstelling. Ons favoriete materiaal voor een washok is steigerhout. Steigerhout is relatief goedkoop en zorgt voor een rustig en natuurlijk geheel. 

 

 

Welke decoratie kies je voor jouw washok?

Welke accessoires er niet in jouw washok mogen ontbreken? Dat zijn er nogal wat. We zetten er een aantal voor je op een rijtje: 

 

  • Glazen flessen om jouw wasmiddelen (en Wasparfum) in over te gieten. 
  • Wasmanden of - tassen om het wasgoed te scheiden. 
  • Manden om producten als wasknijpers en kledinghangers  in op te bergen. 
  • Een mooie hoes voor jouw strijkplank. 
  • Posters om het geheel af te maken. 

Ook leuk: jouw washok verfraaien met stickers. Zo kun je de hierboven genoemde flessen labelen met een sticker. Of bestel wat stickers met was iconen voor op de muur. Leuk!  

 

Jouw washok op zolder 

Nog niet helemaal zeker waar dat washok moet komen? Wat dacht je van op zolder! Vaak is hier voldoende ruimte om de wasmachine en droger te plaatsen, terwijl je ook ruimte overhoudt om de was bijvoorbeeld op te vouwen en te strijken. Belangrijk, want je wilt natuurlijk niet telkens met een volle wasmand de trap op en af moeten. Houd daarnaast rekening met de aansluitingen om verrassingen te voorkomen. 

 

Of creëer een washok in de kelder 

Je kunt ook een washok creëren in de kelder. Deze ruimte zien we vaak over het hoofd, terwijl deze in een handomdraai om te bouwen is tot washok. Door de kelder te gebruiken, bespaar je ruimte in de rest van het huis. Bijkomend voordeel? Je hebt geen last van het geluid van de machines. Trek simpelweg de deur achter je dicht en je geniet van de stilte. Houd hier echter wel rekening met overtollig vocht. Een kelder beschikt vaak niet over ramen, waardoor een vochtvreter geen overbodige luxe is. 

Maak er wat leuks van! De leukste washok accessoires shop je hier. 

 

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company