De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 20 / Mar / 2023

Bereid je voor op de paasdagen

Bereid je voor op de paasdagen

Nog even en het is weer Pasen! We genieten zó van het zonnetje dat af en toe schijnt en kunnen niet wachten op het lenteweer. Heerlijk het zonnetje met lekkere temperaturen… ik kan daar zo van genieten! Pasen is voor mij dan ook vaak een gezellige start van het voorjaar.

 

Haal een paastak in huis

Hebben jullie een paastak in huis? Wij niet elk jaar, want hij gaat bij mij vaak hangen. Maar dit jaar proberen we het gewoon weer! We hangen er leuke houten hangertjes in en wat eitjes. Naast de paastak versieren we het huis met andere leuke dingen. Zo kreeg ik van mijn ouders eens twee hele leuke grote paashazen om voor het raam te zetten. Zo gezellig!

 

Paashazen

 

Eitjes verven

Zelf eitjes verven is voor kinderen natuurlijk een super leuke bezigheid rondom Pasen. Koop een doos witte eieren en wat verschillende kleuren verf. Ze verkopen rondom de paasdagen vaak van die simpele molentjes waar je een eitje in kunt vastklemmen en helemaal rond kunt schilderen. Deze molentjes zijn niet altijd van te beste kwaliteit, dus met de hand lukt het schilderen ook prima. Zorg ook voor kliederschortjes of oude kleding die je naderhand meteen lekker fris kunt wassen. Leuke tip: maak ook meteen leuke eierdopjes van de eierdoos!

 

Eieren

 

Een drukke agenda

Ik heb een vrij grote familie en Pasen vieren we met de hele familie. Vooraf vergt dat wat planning, maar elk jaar komt dat gelukkig altijd weer goed. Meestal gaan we ergens brunchen en op twee andere plekken op bezoek. Super gezellig, want ik ben echt een familiemens! De keerzijde is wel dat het altijd erg druk is en de twee paasdagen zo om zijn.

 

 

Eigen voorbereidingen

Ontbijten doen we met Pasen altijd thuis. We maken het dan extra gezellig en vaak begin ik weken van tevoren al met de voorbereiding. Als je geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan, kun je natuurlijk ook voor kant en klare dingen gaan. Persoonlijk houd ik er echt van om zelf wat lekkers te maken of te bakken. Bijvoorbeeld lekkere verse scones of een luchtige paascake. Ook ben ik gek op lekkere verse smoothies of sapjes. Alles zelf bereiden kost wel wat moeite, maar als ik de tijd heb vind ik het heerlijk om te doen. 

 

De paastafel

Ook over de tafelversiering wordt goed nagedacht; als de tafel er gezellig uitziet groeit het paasgevoel met de minuut. Leg een mooi en luxe tafelkleed op de tafel, gebruik paasservetten en leuke decoratie als paaseitjes, kuikentjes en narcissen. Dit schreeuwt voorjaar en vrolijkheid! Natuurlijk zal er wat geknoeid worden, maar gelukkig is er de wasmachine. Met een goed wasmiddel, zoals die van The Laundry Story, krijg je alles schoon. Het Extra Hygiene wasmiddel is fijn voor bijvoorbeeld een tafelkleed, maar ook voor handdoeken. Gebruik bijsluitend ook een fijn wasparfum (mijn favoriet is de Thomas wasparfum) en het ruikt erg lang superlekker!

 

Paasversiering

 

Eitjes zoeken

Als je kleine kinderen hebt is eitjes zoeken natuurlijk een van de leukste activiteiten om te doen. Zelf vind ik dit ook altijd zo gezellig om met de kinderen te doen. Ze gaan er volop in op en heel enthousiast zoeken. Naast de gewone gekleurde eieren brengt de paashaas hier meestal wat chocolade mee en soms ook een speelgoedkuikentje.

 

Vrolijk Pasen!
Liefs, Jolanda

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company