De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Wies - 22 / Oct / 2021

Wies haar wasjes #1

Wies haar wasjes #1

Maak kennis met oma Wies, echte waskoningin. Zij vertelt je al haar wasgeheimen uit grootmoeders kastje!

Wie hebben de beste tips als het over wassen gaat? Oma’s. We rennen allemaal unaniem naar onze oma’s om een vlek uit ons favoriete shirt te krijgen. Daarom willen we jullie introduceren aan onze lieve Wies. De oma onder de oma’s met de ultieme tips over al jou was-vragen. Ze trapt af met zinnige tips. Opslaan, dus!


“Hallo luitjes! Mijn naam is Wies en ik ga jullie de tips van mijn leven als huisvrouw meegeven aan deze nieuwe generaties. Generaties die op tv zien dat ze met een magisch middeltje de meest hardnekkige vlek er niet uit krijgen, en dan toch stom verbaasd zijn dat enkel de zon al wonderen kan betekenen voor je was. Ik kan zeggen dat ik ervaring heb, ik ben inmiddels 75 - nee, dat zou je niet zeggen hé? - en run al ruim 55 jaar het huishouden in mijn eentje. Vandaag deel ik met jullie mijn gouden oude: Baking Soda. Te gebruiken voor de volgende drie noodsituaties:


1. Stinkende wasjes

Wel eens aan een vaatdoekje geroken die een paar dagen op het aanrecht ligt? Ik mag hopen van niet. Of heb je toevallig weer feestje gehad waardoor je kleren naar zweet en rook ruiken? Baking soda, je weet wel, dat oranje pakje dat al jaren in je keukenkastje staat te zwerven, is je beste vriend. Combineer het met een wasmiddel van The Laundry Story voor flinke vleug aan frisse geuren. Een half kopje baking soda bij je was of laat het even weken in een warm bakje met baking soda voordat je ze wast en je bent weer good to go. Weg met die muffe meur, dat is ons motto.


2. Zachte wasjes

Deze tip is vooral voor de lieve mensen onder ons die geen droger hebben. Want een droger, wie heeft verzonnen dat ze zoveel ruimte in moeten nemen? Wanneer je handdoeken namelijk aan de lucht laat drogen kunnen ze nog wel eens kei en keihard worden. Sta je dan.. Na een heerlijke warme douche en dan moet je je ineens af te drogen met een schuurpapiertje. Wasverzachter is de go to, vooral de Ecoline uit onze store is een echte aanrader. Nog niet kunnen bestellen? In the mean time is een snelle, je raadt het al oplossing weer dat oranje pakje. Meen half kopje baking soda verzacht ook je kleren! Ook zijn beide producten het goed voor een gevoelige huid of voor mensen met een parfumallergie. Win-win-win!


3. Schoonmakeritus

Naast de was doen kun je ook heel goed schoonmaken met baking soda. Jullie hebben ‘m wel hè, top spul. Het is een zacht schuurmiddel waarmee je op een milde manier vlekken kunt verwijderen van bijvoorbeeld een strijkijzer, je kraan of wasbak. Maak een dikke pasta van baking soda en water en wrijf dit met een schone doek in een ronddraaiende beweging. Heb je dus naast een schone was, ook nog een schoon huis. Amber blokje on the side en je bent helemaal klaar, shop die direct bij Washok. 

Blijf op de hoogte van al oma Wies haar wasgeheimen via onze blog!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company