De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Janneke - 21 / Jun / 2022

Wasverhalen – even voorstellen: Janneke van Zusjes de Bruin

Wasverhalen – even voorstellen: Janneke van Zusjes de Bruin

Mijn naam is Janneke en vanaf zal ik zo nu en dan een column schrijven voor Washok. “Wat ga je schrijven over wassen dan? Daar ben je toch zo over uitgepraat!” was de reactie van mijn vriend. Maar ik zie dat anders, er zijn namelijk genoeg hilarische, ontroerende, vrolijke en mooie verhalen te vertellen over mijn washok. 

Zo weet ik nog wel dat ene verhaal van toen mijn vriend één dag voor de bruiloft van mijn schoonzus het bruidsjurkje van mijn dochter in de droger deed. Maar dat verhaal bewaar ik voor een andere keer.

Even voorstellen: Janneke

Nu even over mij: ik ben dus Janneke. Op Instagram beter bekend als “Zusjesdebruin”. Daar deel ik veel over mijn hobbelige leven als, inmiddels, moeder van twee. Ik raakte namelijk geheel onverwachts zwanger op mijn 17e, terwijl ik nog thuis woonde. Mijn oudste dochter Lin is haar eerste levensjaar dus opgegroeid in hetzelfde huis als haar oma, tante én oom. Best lastig kan ik je vertellen. Maar ook wel fijn. Want mijn liever moeder deed toen nog mijn (en dus Lin haar) vieze was.

Op mijzelf wonen..

Toen Lin 1,5 jaar oud was ging ik op mijzelf wonen. Waar andere mensen eerst alleen of met hun partner gaan wonen, was mijn eerste eigen huisje al met mijn dreumes. Best gezellig, maar soms ook lastig. Ik hoefde thuis namelijk niet te koken of te wassen. Dus je raad het al… Dat was even zoeken. Mijn eerste “eigen” wasmachine was zo’n ouderwetse – met een klep aan de bovenkant. Voor een droger had ik geen geld, dus ik hing alles op.

Ik heb maar kort samen met Lin gewoond. In februari kreeg ik de sleutel en die leverde ik in oktober alweer in. Het slechte nieuws is dat dit geen bewuste keuze was – ik ben namelijk gedupeerde van de toeslagenaffaire, maar het goede nieuws is dat Lin en ik bij mijn lieve vriend konden intrekken – die een droger had!

Lin van zusjes de Bruin

Gezinsuitbreiding 

Na een aantal gelukkige jaren besloten mijn vriend en ik dat het tijd was voor een tweede kindje en zo kwam onze dochter Rox ter wereld. Ik moest alles ineens opnieuw uitvinden. Mijn wasmachine draaide – met een gezin van vier – overuren, om nog maar te zwijgen over het opvouwen van al die schattige jurkjes.

Zusjes de Bruin Roxane

Het resultaat: een volwassen wasser ;)

Inmiddels is Lin bijna 10 en Rox alweer bijna 5 jaar. Dat wassen begin ik redelijk onder de knie te krijgen. Soms nog een kleine blunder, maar over het algemeen durf ik mijzelf, met mijn 28 jaar, bijna een “volwassen wasser” te noemen. Sinds een paar maanden heeft mijn wasroutine zelfs een upgrade gehad: we hebben een flinke verbouwing achter de rug waarbij mijn washok van de schuur verplaatst is naar een kamer op de eerste verdieping!

 

Maar over dat laatste meer in mijn volgende column. Leuk als je meeleest!

 

Liefs,
Janneke

  • Aïcha Van aerschot Aïcha Van aerschot 21 / Jun / 2022 @ 13:03

    Hi! ✨

    Mijn naam is Aïcha en ik ben een (micro) influencer/content creator gevestigd in België. Ik kwam je account zonet tegen op instagram en was opslag verliefd! Ik ben een grote fan en zou graag een samenwerking aangaan en/of content van jullie producten delen!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company