De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Femke - 13 / Dec / 2021

4 vuile feiten over schone was

4 vuile feiten over schone was

Soms komen we tijdens onze avonturen op het internet confronterende onderzoeken tegen. Met resultaten die we het liefst zo snel mogelijk weer willen vergeten. Vaak doen we dat ook, maar we konden het niet laten om deze vier vuile feiten (over schone was) met jou te delen. Kun jij jezelf nog in de spiegel aankijken na het lezen van deze lijst? En aan welke van de vier maak jij je schuldig? Wij zijn in ieder geval ook niet heilig.

Hoe vaak was jij jouw beddengoed?

Uit onderzoek van de Daily Mail blijkt dat maar 40% van de ondervraagden hun beddengoed één keer per week wast. Die overige 60% doet dat een stuk minder. En dat is - je voelt ‘m al aankomen - op z’n zachtst gezegd niet best. Jouw lakens zitten namelijk vol zweet, huidschilfers, bacteriën, poepdeeltjes en andere lichaamssappen. If you know what we mean. Wij weten wel wat jij vanavond gaat doen. Jouw lakens verschonen.

Dagelijks ruzie over het huishouden

Kunnen jij en je partner het nergens over eens worden? En bekvechten jullie iedere dag over wie er dit keer aan de beurt is met het ophangen van de was, het stofzuigen of een andere huishoudelijke taak? Pas dan maar op. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 50% van de gescheiden koppels dagelijks ruzie had over het huishouden. De grootste ergernis? Mannen die hun kleren niet in de wasmand gooien. Dus, man. Gooi die sokken eens een paar centimeter verder in de wasmand, in plaats van net erbuiten.

vuile feiten over schone was

Een handdoek wordt ook vuil

Er zijn veel mensen die claimen dat het hergebruiken van een handdoek na het douchen geen kwaad kan. Je bent tenslotte schoon. En technisch gezien, hebben ze daar gelijk in. Toch blijkt er een maximum aan te zitten. Microbioloog Philip Tierno van de New York University School of Medicine vertelt dat je een handdoek maximaal drie keer kunt gebruiken. Op voorwaarde dat je ‘m tussendoor volledig laat drogen. The more you know!

Strijken als cardio

Staat er nog een wasmand vol gekreukte kledingstukken op je te wachten, maar wilde je eigenlijk gaan sporten? Niet getreurd. Combineer het gewoon. Met strijken verbrandt je namelijk zo’n 137 calorieën per uur. Dat is net zoveel als in 100 gram rijst. Of zo’n anderhalf bolletje roomijs. Aan jou de keuze.

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company