De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

16 / Nov / 2021

Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

We willen het allemaal: een opgeruimd huis. Toch is het nog altijd een klus om dat voor elkaar te krijgen. Er zijn plekken in huis die altijd een beetje een rommeltje blijven. Een voorbeeld hiervan: het washok! Een opgeruimd washok lijkt een illusie, maar met deze tips kom je toch echt héél dichtbij dat nette washok.

Marie Kondo je rot

Als er iemand van opruimen weet, is het dé opruimgoeroe Marie Kondo wel. Haar regel: ‘’Maakt het je blij?’’. Nee? Weg ermee. Dit kun je ook doen in je washok. Gooi alle onnodige spullen weg zodat enkel de essentiële spullen overblijven zoals je favoriete wasmiddel en wasverzachter

Sorteren

In plaats van alles op één hoop gooien, kan snel sorteren je redder in nood zijn. Wanneer je verschillende wasmanden hebt voor de verschillende wasjes, hou je gemakkelijk overzicht en scheelt het weer een hoop sorteerwerk wanneer je gaat wassen. Op washok.nl hebben we mooie èn makkelijke wasmanden om het sorteren nog sneller en leuker te laten verlopen!

 

wasmanden

Mandjes, mandjes, mandjes!

Mandjes zijn je beste vriend met opruimen! Ze zijn ontzettend handig om een ruimte te organizen. Zet je wasmiddel, wasparfum, wasverzachter en amber blokjes allemaal in een apart mandje. Zo hou je alles lekker uit elkaar, heb je overzicht en ziet het er heerlijk opgeruimd en satisfying uit. Je shopt de leukste en handigste wasruimte artikelen nu via washok.nl!

Doe het nu!

De moeilijkste uit dit rijtje, maar wel het meest efficiënt: Doe je was direct. Wanneer je je was weken opspaart, wordt het al gauw een rommel in je washok. Wanneer je direct de was doet, (uiteraard alleen een volle wasmachine draaien, milieu dingetje) spaar je geen berg was op en blijft je washok een oase van organisatie en overzicht. Met deze hulpmiddelen móet dat goedkomen.

 

Heb jij nog een goeie tip om je huis spik en span te houden? Laat het ons weten!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company