De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Eva - 24 / Mar / 2022

Kleine oplossingen voor een efficiënte wasruimte. Eva #2

Kleine oplossingen voor een efficiënte wasruimte. Eva #2

Een kleine ruimte tot je beschikking om in te wassen? Met deze oplossingen voor een efficiënte wasruimte is dat geen probleem!

Mijn naam is Eva en ik ben inmiddels 7 jaar werkzaam in de interieurbranche. Al van jongs af aan ligt mijn interesse in het mooi maken van ruimtes. Daarom ben ik begonnen aan de opleiding kleur- en interieur adviseur op het Cibap. Tijdens deze opleiding kreeg ik een baan in een grote interieurwinkel waar ik vol passie mijn klanten adviseerde over raamdecoratie, gordijnen en behang. Inmiddels ben ik fulltime werkzaam als filiaalmanager van een prachtige woonwinkel in Haarlem, waar ik veel genoegdoening haal uit het gezellige praatje met de klant.

Kledinghangers voor een efficiënte wasruimte

 

Gebruik kledinghangers voor het drogen

Heb je weinig ruimte om een wasrek neer te zetten? Denk er dan over na om een stang op te hangen en je kleding aan hangers te laten drogen. Deze kun je bijvoorbeeld boven de wasmachine en droger plaatsen zodat je de hoogte van de ruimte optimaal benut.

Wasrek voor een efficient washok

 

Wasrek aan de wand

Kies je toch liever voor een droogrek? Monteer dan je rek direct aan de wand. Als er geen was aan hangt klap je hem makkelijk in en neemt je wasrek bijna geen ruimte in.

 

Van tevoren je was selecteren 

Het sorteren van de was op kleur is voorgoed verledentijd als je kiest voor meerdere wasmanden om je vuile was te selecteren. Op deze manier kun je snel je wasjes verwisselen zonder je hele wasmand uit te pluizen.

 

oplossing kleine wasruimte

Het opbergen van je strijkplank

Door je strijkplank op te hangen aan de wand houd je niet alleen ruimte over maar het zorgt er ook voor dat je wasruimte direct een geordender is. Als je kiest voor een kast op maat kun je er ook over nadenken om de strijkplank in een lade weg te werken, zo is je strijkplank helemaal uit zicht. 

 

Snel en makkelijk je was verplaatsen

Wanneer je wasmachine en droger naast elkaar zijn hebben wij een handige tip voor je. Wist jij namelijk dat je vrij gemakkelijk de draairichting van de deurtjes van je apparaten kunt veranderen. Hierdoor gooi je heel eenvoudig je schone was van de wasmachine in de droger. 

Heb jij ook een ultieme tip voor in het washok? Laat het hieronder in de reacties weten!

Liefs Eva

Oplossingen voor een effeciente wasruimte

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company