De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Lindsey Beljaars - 07 / Aug / 2023

Hoe gebruik je wasparfum?

Hoe gebruik je wasparfum?

Wasmiddel en wasverzachter zijn vast geen onbekende termen voor jou. Maar,heb je weleens gehoord van wasparfum? In deze blog vertellen we je alles over wasparfum! Wat is het precies? Hoe gebruik je wasparfum? En wat is het verschil tussen wasgeur en wasparfum? Lees gezellig verder.

Wasmiddel en wasverzachter zijn vast geen onbekende termen voor jou. Maar,heb je weleens gehoord van wasparfum? In deze blog vertellen we je alles over wasparfum! Wat is het precies? Hoe gebruik je wasparfum? En wat is het verschil tussen wasgeur en wasparfum? Lees gezellig verder.

 

Wat is wasparfum?

Voordat ik wasparfum ontdekte, voegde ik altijd een scheutje wasverzachter toe aan de trommel. Sinds de ontdekking van wasparfum is dit veranderd. Wasparfum is, net als wasverzachter, een vloeibare substantie die je toevoegt bij je wasmiddel. Eigenlijk is het dus een vervanger van wasverzachter. Echter heeft wasparfum een sterkere en fijnere geur, waarmee je je was heerlijk laat ruiken. De geur van parfum die langdurig in het textiel blijft zitten is echt amazing! Zelfs nadat je je kleding weken geleden hebt gewassen en voor het eerst weer uit de kast pakt ruik je de parfum nog. Zo geniet je langer en intenser van je schone was! 

 

Washok_wasparfum white musk_ hoe gebruik je wasparfum (600 x 400 px)

 

Hoe gebruik je wasparfum?

Bij normaal gebruik voeg je ongeveer 5 ml wasparfum toe aan een volle trommel. Een wasparfum kun je doseren met druppeltjes. Een paar druppels zijn dus al genoeg om jouw was heerlijk te laten ruiken. Vind je de prijs van wasparfum wat aan de dure kant? Bedenk je dan dat het product extreem zuinig is! Je kunt heel lang met een flesje doen, omdat het erg geconcentreerd is.

Het parfum voeg je toe in hetzelfde vakje als je wasverzachter. Voortaan kun je de wasverzachter dus  achterwege laten. No worries, wasparfum is niet schadelijk voor je wasmachine, je voegt het namelijk toe in het bakje van de wasverzachter, waardoor het product volledig oplost in water. Sterker nog, wasverzachter laat een vettige laag achter in de leidingen van je wasmachine, terwijl wasparfum dit niet doet. 

 

wasparfum white musk_ hoe gebruik je wasparfum

 

 

Een lekker wasgeurtje met wasparfum

Een groot favoriet is The Laundry Story Wasparfum White Musk. Daarnaast zijn de wasparfums van Le Essenze di Elda en Amortherapy ook heerlijk! Heb je online al gekeken naar het aanbod van wasparfums maar twijfel je over welke geur je wilt kiezen? Tip: je kunt bij Washok een proefpakket bestellen met wasparfum, waardoor je in één keer kennis kunt maken met alle geuren. Je favoriete geur sla je dan natuurlijk in met de big size flacon. Liever eerst even ruiken? De wasparfums zijn te vinden bij diverse verkooppunten door het hele land! Bekijk hiervoor de verkooppunten.

 

Washok_wasparfum proefpakket_ hoe gebruik je wasparfum

 

Heb jij nog fijne wasparfum tips? Deel ze met ons en geniet een heerlijk geurende was! 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company