De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 22 / May / 2023

Fijne tips voor het schoonmaken van jouw tuin!

Fijne tips voor het schoonmaken van jouw tuin!

Wat hebben we al een aantal heerlijke lentedagen gehad! Heerlijk lang buiten vertoeven is het beste wat er is, maar een fijne tuin is daarvoor een must. Het mooie weer roept dan ook voor het zomerklaar maken van onze tuin. Begin er nu mee, zodat je er het meest van kunt genieten en dagelijks alles uit het zonnetje kunt halen! Hoe je dit doet? Met de tips uit dit artikel kom je een heel eind!

Buitenkussens wassen

Was jij wel eens je buitenkussens? Het is zeker het werk waard, want alleen op die manier blijven ze mooi en kun je er jarenlang plezier van beleven. Net zoals de kussenhoezen binnen kun je dus ook de kussenhoezen voor buiten makkelijk wassen. Let even goed op het materiaal, maar de meeste hoezen kunnen op 30 graden in de wasmachine. Laat ze binnen drogen (niet in de zon, want daar kunnen ze door verkleuren) en doe ze niet in de droger. Door de droger kunnen ze namelijk gaan krimpen met als gevolg dat ze niet meer om je kussens passen. Eeuwig zonde! Een goed wasmiddel is de Bonte Was van The Laundry Story. Zitten er vlekken in? Dan is Extra Hygiene van hetzelfde merk een goede keuze. Wanneer je bewust bezig wilt zijn kun je ook kiezen voor het Eco Line wasmiddel. Naast dat ze kussenhoezen goed schoon zijn ruiken ze hiermee ook nog eens heel lekker!

 

Schoonmaakmiddel tips voor het schoonmaken van jouw tuin

 

 

Tuinset schoonmaken

Zijn je kussens schoon en hangen die binnen over je wasrek te drogen? Dan kun je ondertussen je tuinset eens goed gaan schoonmaken. Nu de kussens eruit zijn ben je er sneller mee klaar. Maak een sopje met een fijne allesreiniger, zoals de nieuwe Ostuni allesreiniger van The Laundry Story en het schoonmaken wordt een feestje. De allesreinigers van dit merken ruiken namelijk ontzettend lekker wat weer fijn is voor jouw humeur!

 

Tip voor het schoonmaken van je tuin set - allesreiniger spray

 

Ramen lappen

Nu je toch zo goed bezig bent kun je meteen die ramen meenemen. Niets is fijner dan wanneer je buiten zit en je tegen glinsterende ramen aankijkt. De glasreiniger van Le Essenze Di Elda is hier een fijn product voor. Zijn de ramen echt vies? Neem dan eerst het meeste vuil weg met een vochtige doek of spons. Wat spuitjes met de glasreiniger en neem de kozijnen mee met de Le Essenze Di Elda schoonmaakdoek. Je bent sneller klaar dan je denkt en het is het dubbel en dwars waard!

 

Terras vegen/dweilen

Veeg regelmatig je terras om het mooi en schoon te houden. Heb je gladde tegels? Dan kun je ze ook dweilen. Zeker aan het begin van het seizoen is het aan te raden om gladdere tegels te dweilen. Er ligt namelijk vaak een stoffig/zanderig laagje op, dat je met alleen vegen niet weg krijgt. Even dweilen dus en ze zijn weer zo goed als nieuw! Let wel op met schoonmaakmiddelen voor je natuurstenenterras, want natuursteen verdraagt geen schoonmaakmiddelen. Gebruik hiervoor groene zeep.

 

Planten bijhouden

Tot slot heel simpel, maar oh zo belangrijk: houd je planten goed bij. Knip verwelkte bloemetjes weg, geef ze voldoende water en geef onkruid geen kans. Alleen zo kun je optimaal blijven genieten van jouw heerlijke tuin deze zomer!

 

Heb jij nog fijne schoonmaaktips voor je tuin? Deel ze met ons en geniet van de zomer! 

 

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company