De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 08 / Dec / 2022

De leukste uitjes in de winter #3 Jolanda

De leukste uitjes in de winter #3 Jolanda

Het is winter, dus zitten we weer meer binnen. Ben je op zoek naar wat leuke uitjes inspiratie om lekker naar buiten te gaan? Vandaag deel ik mijn favoriete winterse uitjes van het moment. 

Mijn gezin en ik zijn we altijd erg ondernemend. Begrijp me niet verkeerd, we spenderen ook wel eens dagen thuis door. De kinderen moeten zich thuis natuurlijk ook weten te vermaken. Toch gaan we er regelmatig lekker op uit! 

#1 Het bos

In deze tijd van het jaar is het heerlijk om naar het bos te gaan. Ook als het wat kouder is en miezert. Kleed je lekker warm aan, doe een sjaal om, een muts op en je bent klaar voor een frisse neus. In het najaar en tijdens de winterdagen zijn er genoeg dieren in het bos te ontdekken en kun je er mooie herfstschatten vinden. Neem een grote lege tas mee, om al die schatten in mee te nemen. Ohja en misschien nog wel het belangrijkst: trek laarzen en oude kleren aan die je bij thuiskomt meteen in de was kunt gooien!

 

#2 Lekker gezellig naar de film

Wij vinden de bioscoop altijd heel gezellig. Toen mijn man en ik nog geen kinderen hadden, gingen we regelmatig een avondje uit naar de bioscoop. Nu komen we er met de kinderen ook vaak. Uiteraard staan er nu dan wel kinderfilms op het programma. Leuk om met z'n allen gezellig naar de bios te gaan op een regenachtige middag. Kies er wat lekkers bij om te drinken en te snoepen en genieten maar!

 

Met de kinderen naar de bioscoop

#3 Spelen in de binnenspeeltuin

Je moet ervan houden, maar de binnenspeeltuin is een walhalla voor kinderen. Mocht je even niet weten wat je met de kinderen moet gaan doen, dan is dit altijd een goed idee. Hoe klein of groot de kinderen ook zijn, de binnenspeeltuin is altijd een groot succes. Trek ze niet te warme kleding aan, want door het rennen krijgen ze het snel warm. Ook hier bij thuiskomst dus die kleren in de was. Mijn tip: doe er een lekkere wasparfum bij. Zo ruiken ze weer heerlijk voor een volgende draagbeurt!

 

#4 Vergapen aan de kerstshows

Wat de kinderen ook erg leuk vinden, zijn de kerstshows. In Venlo is een heel groot tuincentrum met een supermooie kerstshow. Extra leuk is dat ik hier mocht helpen met opbouwen, dus we kunnen mijn eigen creaties telkens terugzien. Mijn kinderen vinden Sinterklaas leuk, maar Kerst is wel extra magisch. Net als mama delen ze een grote liefde voor deze feestdagen en ik vind dat maar wat leuk. Aan het einde van de route is ook weer een kleine binnenspeeltuin waar ze vervolgens nog even mogen spelen.

 

Klaar, wassen maar!

Het ligt natuurlijk aan het uitje waar je heen gaat en wat je gaat doen, maar wij gooien na elk uitje altijd meteen de kleding in de was. Vaak zitten er toch wel vlekken op, of is het echt vies. Ook als de kindjes gezweet hebben in de speeltuin vind ik het wel zo fris om hun kleding te wassen. Wanneer je kleding een geurtje heeft hoef je niet direct te wassen, want je kunt ook textielverfrisser gebruiken. Zo bespaar je weer een wasbeurt. Nog een tip: maak je wasmachine regelmatig schoon met het wasmachine ontsmettingsmiddel. Zo blijft ook de binnenkant van jouw machine schoon. 

 

Textielverfrisser

 

Gebruik bij het wassen ook altijd een wasparfum, want hierdoor ruikt je wasgoed heerlijk. Je kleding blijft lang lekker ruiken, ook wanneer je het hebt gedragen! Wij krijgen regelmatig complimenten over hoe onze kleding ervan ruikt. Wasparfum voeg je overigens makkelijk toe aan je was, dus iedereen kan het gebruiken!

 

Liefs Jolanda

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company