Wasparfum favoriet van Patty Brard
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland (exclusief de eilanden).
3 exclusieve merken wasparfum
75 wasproducten

Blog

De leukste tips and tricks over wassen

 • Een typische week bij de familie Hummel 14 Feb

  Blog Een typische week bij de familie Hummel

  In ons gezin hechten we veel waarde aan een dagelijkse routine. Niet alleen tijdens het avondeten, maar ook wat betreft huishoudelijke taken. Zo probeer ik mijn hoofd rustig te houden, wat voor mij erg belangrijk is in verband met mijn autisme. Daarom deel ik vandaag een dagboekje met je, hoe een week er in ons drukke gezinsleven aan toe gaat. 

 • Tips voor de inrichting van je washok 30 Jan

  Blog Tips voor de inrichting van je washok

  Heb je een aparte ruimte in huis waar je was kunt doen? Of heb je misschien wel de luxe van een complete aparte bijkeuken? Dan is het belangrijk om daar zo optimaal mogelijk gebruik van te kunnen maken. Zeker wanneer je het gaat inrichten als washok, want dan dient alles lekker praktisch te zijn. Met deze tips kom je al een heel eind!

 • Nieuw jaar betekent een fris huis! 25 Jan

  Blog Nieuw jaar betekent een fris huis!

  Nieuw jaar betekent een fris huis. Het nieuwe jaar is alweer even van start en hoewel dat voor mij een hele omschakeling is, ben ik ook weer blij hiermee. Ik ben namelijk echt een kerstmens en hou van die hele kerstsfeer. Als de boom eenmaal eruit is (in ons geval naar de zolder is verplaatst) dan kan het opruimen lekker beginnen.

 • Onze plannen voor het washok! Tiffany #3 02 Jan

  Blog Onze plannen voor het washok! Tiffany #3

  De was doen; een nodige taak van het huishouden. Maar laten we eerlijk zijn: het is niet de leukste taak. Sinds ik voor mezelf een vaste routine in de wasjes heb, vind ik het wassen wel een stuk minder erg om te doen.

 • Kerstvakantie uittips van Jolanda! #4 02 Jan

  Blog Kerstvakantie uittips van Jolanda! #4

  Jeetje, wat is afgelopen maand (eigenlijk het afgelopen jaar) omgevlogen! December is voor iedereen een drukke tijd, maar bij ons was het dit jaar nog veel drukker dan normaal.

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »