De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Blog

De leukste tips and tricks over wassen

  • WC schoonmaken en urinesteen verwijderen? 7 stappen naar een schone wc pot 10 Nov

    Blog WC schoonmaken en urinesteen verwijderen? 7 stappen naar een schone wc pot

    Een schone wc willen we natuurlijk allemaal. Hygiene is een heel belangrijk punt, vooral bij de wc! We willen natuurlijk geen bacteriën of ziektekiemen oplopen. Soms lijkt het alsof we goed poetsen maar krijgen we de verschrikkelijk aanslag niet goed weg. Balen! In dit artikel helpen we je in 7 stappen naar een schone en frisse wc!

  • Was drogen in huis? Lees deze 5 handige Tips 31 Oct

    Blog Was drogen in huis? Lees deze 5 handige Tips

    De tijd dat we de was buiten heerlijk in de warme zon kunnen laten drogen is helaas voorbij. Natuurlijk…buiten ophangen kan zeker nog, alleen droogt het niet meer zo snel. Beter kun je het binnen drogen. Ben je op zoek naar nog wat tips die je hierbij kunt gebruiken? Bijvoorbeeld, tips waarmee je het drogen versnelt of bevordert? In dit artikel lees je er meer over.

  • 5 geschenken die zeker op je verlanglijstje moeten komen 23 Oct

    Blog 5 geschenken die zeker op je verlanglijstje moeten komen

    De feestdagen naderen snel, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over wat er op je verlanglijstje staat. Of het nu voor je verjaardag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid is, het samenstellen van een verlanglijstje kan opwindend zijn.

  • Zomerse wasjes? Met deze tips is het nog meer genieten! 28 Aug

    Blog Zomerse wasjes? Met deze tips is het nog meer genieten!

    De was doen, sommige van ons hebben er een hekel aan en sommigen vinden het heerlijk om te doen. Gelukkig kunnen we ervan uitgaan dat jij als lezer en bezoeker van Washok.nl wassen leuk vindt. Wij namelijk ook! In de zomer gaat het doen van de was er een beetje anders aan toe, dan is wassen namelijk veel leuker!

  • Hoe gebruik je wasparfum? 07 Aug

    Blog Hoe gebruik je wasparfum?

    Wasmiddel en wasverzachter zijn vast geen onbekende termen voor jou. Maar,heb je weleens gehoord van wasparfum? In deze blog vertellen we je alles over wasparfum! Wat is het precies? Hoe gebruik je wasparfum? En wat is het verschil tussen wasgeur en wasparfum? Lees gezellig verder.

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company