De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Blog

De leukste tips and tricks over wassen

  • Chocoladevlek en chocolademelk verwijderen? Zo doe je dat 05 Dec

    Blog Chocoladevlek en chocolademelk verwijderen? Zo doe je dat

    Het is bijna pakjesavond! Dat vieren we natuurlijk met heel veel cadeautjes, surprises, gedichten en… chocolademelk! Tijdens zo’n gezellig avondje gaat er natuurlijk wel eens wat mis… zo gaat de chocolademelk over je nieuwe blouse of zit de halve chocoladeletter in de trui van je zoontje. Hier hebben we natuurlijk de oplossing voor!

  • Het Ideale Cadeau voor de Feestdagen: Washok.nl Giftcards 28 Nov

    Blog Het Ideale Cadeau voor de Feestdagen: Washok.nl Giftcards

    De feestdagen staan voor de deur. De zoektocht naar de perfecte cadeaus kan beginnen. Elk jaar is het weer een grote uitdaging om voor iedereen een passend cadeau te vinden. Dit jaar hebben wij de ideale tip voor jou! Geef je familie, vrienden, personeel of tante een cadeau dat niet alleen praktisch is maar ook de dagelijkse routines van de was een stuk leuker maakt. Bij Washok.nl hebben we het antwoord: onze exclusieve giftcards!

  • Make up vlekken uit kleding verwijderen? Hoe doe je dat? 27 Nov

    Blog Make up vlekken uit kleding verwijderen? Hoe doe je dat?

    Make-up, we kunnen er niet zonder. Het is fantastisch om onze uitstraling te verbeteren, oneffenheden te verwijderen of je gezicht te laten stralen. Maar soms komt de make-up op plekken waar het niet hoort. Bijvoorbeeld op je kleding! Natuurlijk hebben wij enkele tips die je kunt proberen om je kleding er weer schoon en fris uit te laten zien.

  • 3 tips voor op jouw verlanglijstje 20 Nov

    Blog 3 tips voor op jouw verlanglijstje

    Het is bijna zover… pakjesavond staat voor de deur! Vaak zijn wij moeders zo druk met het organiseren , dat we ons eigen verlanglijstje totaal vergeten. We moeten surprises maken, cadeautjes kopen en de lekkerste hapjes klaarmaken. Onze eigen cadeautjes vinden we eigenlijk helemaal niet zo belangrijk meer. Maar je mag jezelf niet vergeten! Met deze 3 tips voor je verlanglijstje, maak je er dit jaar ook voor jezelf een feestje van!

  • 5 cadeautjes onder de €15,- 17 Nov

    Blog 5 cadeautjes onder de €15,-

    Het is bijna december: de feestdagen komen er aan! De zoektocht naar de perfecte cadeautjes voor je moeder, vriendin, of oudtante kan beginnen. En wat zet je dit jaar op je eigen verlanglijstje? Vandaag geven we het ultieme lijstje met 5 leuke cadeautjes onder de €15,-!

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company