Wasparfum favoriet van Patty Brard
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland (exclusief de eilanden).
3 exclusieve merken wasparfum
75 wasproducten

Blog

De leukste tips and tricks over wassen

 • The Laundry Story Luxe Moederdagpakket 21 Apr

  Blog The Laundry Story Luxe Moederdagpakket

  The Laundry Story Luxe Moederdagpakket. Op zoek naar een origineel en leuk cadeau voor moederdag? Dit is een mooi en leuk moederdagcadeau.

 • Bereid je voor op de paasdagen 20 Mar

  Blog Bereid je voor op de paasdagen

  Nog even en het is weer Pasen! We genieten zó van het zonnetje dat af en toe schijnt en kunnen niet wachten op het lenteweer. Heerlijk het zonnetje met lekkere temperaturen… ik kan daar zo van genieten! Pasen is voor mij dan ook vaak een gezellige start van het voorjaar.

 • 5 tips voor de grote voorjaarsschoonmaak! 20 Mar

  Blog 5 tips voor de grote voorjaarsschoonmaak!

  De lente zit er aan te komen en we kijken er allemaal naar uit. Deze periode van het jaar, van feestdagen tot de eerste lentedagen, lijkt wel een eeuwigheid te duren. Gelukkig is het bijna zover en we krijgen dan ook allemaal de kriebels om alles eens lekker schoon te maken. Ook ik heb daar last van. Hoewel schoonmaken niet iets is waar ik heel blij van word, vind ik de grote schoonmaak heerlijk! Ik heb wat tips, om de grote schoonmaak soepel te laten verlopen.

 • Een typische week bij de familie Hummel 14 Feb

  Blog Een typische week bij de familie Hummel

  In ons gezin hechten we veel waarde aan een dagelijkse routine. Niet alleen tijdens het avondeten, maar ook wat betreft huishoudelijke taken. Zo probeer ik mijn hoofd rustig te houden, wat voor mij erg belangrijk is in verband met mijn autisme. Daarom deel ik vandaag een dagboekje met je, hoe een week er in ons drukke gezinsleven aan toe gaat. 

 • Tips voor de inrichting van je washok 30 Jan

  Blog Tips voor de inrichting van je washok

  Heb je een aparte ruimte in huis waar je was kunt doen? Of heb je misschien wel de luxe van een complete aparte bijkeuken? Dan is het belangrijk om daar zo optimaal mogelijk gebruik van te kunnen maken. Zeker wanneer je het gaat inrichten als washok, want dan dient alles lekker praktisch te zijn. Met deze tips kom je al een heel eind!

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »