De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Blog

De leukste tips and tricks over wassen

 • Tips voor de inrichting van je washok 30 Jan

  Blog Tips voor de inrichting van je washok

  Heb je een aparte ruimte in huis waar je was kunt doen? Of heb je misschien wel de luxe van een complete aparte bijkeuken? Dan is het belangrijk om daar zo optimaal mogelijk gebruik van te kunnen maken. Zeker wanneer je het gaat inrichten als washok, want dan dient alles lekker praktisch te zijn. Met deze tips kom je al een heel eind!

 • Onze plannen voor het washok! Tiffany #3 02 Jan

  Blog Onze plannen voor het washok! Tiffany #3

  De was doen; een nodige taak van het huishouden. Maar laten we eerlijk zijn: het is niet de leukste taak. Sinds ik voor mezelf een vaste routine in de wasjes heb, vind ik het wassen wel een stuk minder erg om te doen.

 • Tiffany #1 - De avonturen van familie Hummel 10 Oct

  Blog Tiffany #1 - De avonturen van familie Hummel

  Hoi, mijn naam is Tiffany en ik zal de komende tijd regelmatig een blog schrijven voor Washok. Als eerste gaan we natuurlijk mezelf even voorstellen. Ik ben dus Tiffany, ik ben 30 jaar oud/jong – hoe je het maar wilt noemen – en ik woon samen met mijn man en ons zoontje, Jonathan, van bijna 3. Wij zijn samen de familie Hummel en zijn bijna 2,5 jaar online op Instagram, Facebook en onze eigen website bekend onder de naam familiehummel.

 • Een echt washok! Judith #2 17 Mar

  Blog Een echt washok! Judith #2

  Judith geeft haar washok een flinke restyle! Met leuke wasmanden, rekjes en accessoires heeft ze helemaal zin in het doen van de was!

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company