De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 02 / May / 2024

Ontdek de heerlijke Crystal geurlijn van The Laundry Story!

Ontdek de heerlijke Crystal geurlijn van The Laundry Story!

Laat je was stralen met de verfrissende geur van Crystal. Ervaar de kracht van deze unieke geur en maak je was extra fris. Ontdek nu de betoverende geur van Crystal!

Ontdek de heerlijke Crystal geurlijn van The Laundry Story!

Wanneer het om geuren gaat zijn we lang niet allemaal hetzelfde. Sterker nog… we hebben allemaal een andere voorkeur voor bepaalde geuren. Bij Washok.nl is er gelukkig genoeg keuze zodat iedereen zijn of haar favoriet kan vinden. Eén van mijn favorieten is toch wel de Crystal geurlijn van The Laundry Story!

De was doen was nog nooit zo leuk, want eenmaal kennisgemaakt met de producten van Washok.nl wil je niets anders meer. Geloof me…ook jij wordt hier helemaal fan van (als je dat al niet bent). Ik heb ook hier zo mijn voorkeur in geuren, maar de Crystal lijn van het merk The Laundry Story is toch echt wel één van mijn favorieten. Het ruikt onwijs lekker, heel fris en de geur blijft lekker lang hangen. Het ruikt schoon en je wordt er meteen vrolijk van.

Wasproducten van Crystal

Welke wasproducten hebben de geur van Crystal?

Binnen de Crystal geurlijn zijn er meerdere producten. Dat is fijn, want zo kun je de geur doortrekken door je hele huis. Niet alleen de was dus, want er is ook bijvoorbeeld een heerlijke Crystal allesreiniger. Maak er een sopje van om de vloer mee te dweilen en de meubels mee af te nemen. Het huis ruikt binnen no-time super lekker! Wil je liever een spray? De allesreiniger spray komt ook in de Crystal geur. Ik gebruik deze spray bijvoorbeeld heel graag om mijn meubels mee af te nemen en combineer dit met de dikke schoonmaakdoek van Le Essenze di Elda. Het werkt heel fijn en ook lekker snel. De spray is ook lekker geconcentreerd, zodat wanneer je bijvoorbeeld enkel en alleen al de salontafel afneemt het hele huis naar Crystal laat ruiken!

Wassen met Crystal wasparfum

Uiteraard mag de was in dit verhaal niet ontbreken, want ook onze was doen we met de geur Crystal. Ik gebruik deze wasparfum heel graag en je hebt maar een klein beetje van het product nodig om de was heerlijk te laten geuren. Normaal gesproken hang ik het op zolder op om te drogen, maar nu het goede weer eraan komt kan dit weer buiten. Wanneer er dan spontaan bezoek komt (hier komt altijd iedereen via de poort), lopen ze langs de was en vragen ze waar die heerlijke geur vandaan komt. Nou ja…dat is dus Crystal!

Crystal wasparfum

Heerlijk ruiken met de Crystal textielspray

Om je kleding tussendoor wat op te frissen kun je tot slot nog de textielspray gebruiken. Dit is met name handig voor kleding die niet meteen vies is en dus niet gewassen hoeft te worden, maar die wel een opfrisser kan gebruiken. Hang je kleding aan een kledinghanger en spray even met deze textielspray. Ruikt ook weer superlekker!!

Mocht je de Crystal geurlijn van The Laundry Story nog niet geprobeerd hebben, bestel hem de volgende keer dan eens mee. Geloof me…het werkt verslavend lekker!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company