De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Shampoobars Shampoo Bar blikje

Terug naar overzicht

3,95 Incl. btw

(0)

Bescherm jouw Shampoo Bar en neem overal mee naartoe in dit handige reisblikje!

  • EAN: 8719326392646

Maak een keuze:

  • Niet op voorraad
  • 3 weken

Productomschrijving

Shampoo Bars blikje

Met het shampoobar blikje neem je je Shampoo of Body Bar gemakkelijk mee op vakantie of naar de sportschool. Doordat de shampoobar geen vloeistof bevat kun je deze gewoon meenemen in je handbagage. Lekkende flessen zijn passe! Zorg ervoor dat de bar droog is voordat je hem opbergt. Zo haal je hem er makkelijk weer uit én maak je er optimaal gebruik van. Als je Bar te nat blijft en niet goed kan drogen wordt de Bar zacht en brokkelt dan gemakkelijk af. Ook bestaat de kans dat je te veel product gebruikt en je Bar eerder opgaat.

Optimaal gebruik maken van je Bar

Een Shampoo Bar gaat zo’n 80 wasbeurten mee. Dit is gemiddeld genomen en afhankelijk van bijvoorbeeld de dikte van je haar en hoeveel product je gebruikt. Belangrijk is om je Shampoo Bar goed op te bergen, zo kan je Bar goed drogen op bijvoorbeeld een bamboe zeepschaaltje en gaat deze langer mee.

Welke bars passen er in het blikje?

Al onze Shampoo Bars en Body Bars passen in het blikje. De Conditioner Bars passen niet gelijk in het blikje maar wel nadat ze een aantal keer gebruikt zijn. Houdt daar dus even rekening mee voordat je je Bars besteld en mee wil nemen. Nieuwe Conditioner? Span een elastiekje om het blikje of gebruik shampoo bar zakje en neem alsnog mee in je toilettas.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company