De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Tiffany - 22 / Nov / 2022

Tiffany #2 Mijn ervaring met Wasparfum

Tiffany #2 Mijn ervaring met Wasparfum

Hi, daar was ik weer! Dit keer met mijn ervaring met wasparfums. Nog nooit had ik gebruik mogen maken van wasparfums en deed ik elke was een dopje wasverzachter in de wasmachine. Hierdoor merkte ik de laatste tijd wel dat sommige doeken niet goed meer het water opnamen, maar ik weet dat altijd aan de stof zelf.

Nu ik de afgelopen weken wasparfums getest heb – en dus geen wasverzachter gebruikt heb – weet ik beter! De microvezeldoekjes konden direct de prullenbak in en de nieuwe blijven alles goed opnemen nu we wasparfums gebruiken.

De handdoeken drogen weer goed en ook de theedoeken drogen weer goed! Daarnaast heb ik zelf ook nog eens minder last van allergische reacties. Ik heb zelf een enorm gevoelige huid, kan dus niet snel over speciale wasmiddelen en dergelijke. Ook heb ik Neutral geprobeerd, maar ook daar kreeg ik last van.

De laatste weken ruikt het in ons huis in ieder geval echt onwijs lekker en dat komt allemaal doordat ik verschillende testzakjes mocht ontvangen om zo erachter te komen welk geurtje nou ons favoriet is.

Proefpakket Wasparfum

 

Amortherapy & The Laundry Story

Ik begon met het Wasparfum proefpakket The Laundry Story & Amortherapy. Je denkt: 'oh het zijn maar 8 geurtjes', maar die 8 zijn zo verschillend van geur! Er is geen enkele geur die op elkaar lijkt en daarmee dus echt compleet uniek. Ik startte uiteraard met nummer 1 en ging zo verder tot en met nummer 8. Nummer 1 rook erg lekker, maar vond ik iets te heftig aanwezig, nummer 3 vond ik dan weer te mild. Uiteindelijk bleef nummer 4 over als favoriet. Dat is de geur I’m infinito.

Vervolgens ging ik verder naar de 4 geuren van The Laundry Story, alle 4 weer uniek qua geur. Hiervan was heel snel duidelijk dat Water Lily favoriet was.

 

La essenze di elda

 

Le Essenze Di Elda

Het laatste merk wasparfums duurde wat langer om door heen te komen qua testen. Dit merk heeft namelijk 20 verschillende geurtjes! Ik heb het hier dan over Le Essenze Di Elda. Dit merk heeft op de zakjes heel duidelijk staan wat de geur is, maar ondanks dat verbaasde de geur me toch iedere keer weer.

Bij het geurtje Lavanda bijvoorbeeld, ik moest meteen denken aan al die geurtjes op toiletten met heel veel lavendel en was dus bang dat dit geurtje me daaraan zou laten denken. In tegendeel zelfs, door de toegevoegde musk ruik je wel de lavendel maar is hij zo zacht. Echt een aanrader wat geur betreft! Oh en het mooiste is dat je die ook in je diffuser kan doen tijdens de zomeravonden, perfect antimuggenmiddel.

Lavanda

Bij dit merk was het heel moeilijk om echt 1 favoriet te kiezen, er is ook zoveel keuze! Uiteindelijk heb ik het kunnen beperken tot 4 geurtjes met 1 als duidelijke winnaar. De eerste geur in de top 4 is Yo Go, dit geurtje ruikt zo heerlijk fris, maar met een stoere ondertoon. Het doet me erg denken aan mannenparfum. We hebben hem gebruikt bij het wassen van de inbetweens en de hele woonkamer rook heerlijk. 

Yo go


De tweede geur in de top 4 is Dolce, ik gebruikte deze bij het wassen van onze handdoeken en met het opendoen van de wasmachine kreeg ik direct een flashback naar de kraamperiode van Jonathan. Alles rook zo heerlijk zacht naar babykleertjes en ik kon alleen maar denken aan de periode dat je zo heerlijk kon knuffelen met je baby. In tegenstelling tot nu uiteraard, knuffelen met een peuter van 3 is als knuffelen met een spartelende krokodil!

Dolce

 

De derde geur in de top 4 is wasparfum D. Deze wasparfum bevat green tea en jasmijn. Deze geur liet onze kleding heerlijk ruiken, maar de geur bleef zelfs nog enkele dagen hangen in onze bijkeuken. Echt een heerlijke geur die me deed denken aan een heerlijke zomeravond.

Wasparfum D

 

 

Maar de echte winnaar van de top 4, van al die 20 geurtjes van Le Essenze Di Elda is toch echt Thomas. Wasparfum Thomas deed me denken aan een warme knuffel in een veld vol verse bloemen. Daarnaast zat er een bekend geurtje bij in, maar ik kon maar niet plaatsen wat het was. Na het uitzoeken op de website van Washok kwam ik erachter dat er een geur in zit die doet denken aan Zwitsal. Geen wonder dat die dus zo bekend voor kwam. Deze geur was vanaf het openen van de wasmachine direct al favoriet. Alle andere geurtjes moest ik soms nog even een 2e keer ruiken om te bepalen wat ik er nou precies van vond, maar deze was direct duidelijk.

https://www.washok.nl/wasparfum-thomas.html

Lichtelijk emotioneel werd ik er wel van, afgelopen april hebben wij een tweeling verloren bij een miskraam. Een van de tweeling gaven we de naam Thomas, wat tweeling betekent. Toen de geur direct binnenkwam als favoriet en ik er vervolgens achter kwam welk geurtje het was, werd ik dus even emotioneel.

Mocht jij net als ik nou nog nooit wasparfums getest hebben, ga dan zeker voor de proefpakketten die Washok aanbiedt. Wassen is daardoor niet alleen nodig, maar wordt ook een feestje omdat je op een leuke manier op zoek bent naar jouw favoriete geurtje!

 

Liefs Tiffany

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company