De lekkerst geurende wasparfum en schoonmaakproducten
Gratis verzending bij besteding v.a. € 40 binnen Nederland
4 exclusieve merken Wasparfum. Probeer ook de 100% natuurlijke BIO wasparfum
Meer dan 250 producten

Jolanda - 04 / May / 2023

5 essentiële producten voor in je washok

5 essentiële producten voor in je washok

Heb jij een aparte wasruimte, zoals een bijkeuken of een washok? Heerlijk! Dan heb je lekker de ruimte om er een fijne en praktische plek van te maken. In eerdere blogs en ook op het Instagram account van washok.nl geven we je inspiratie over de looks van je washok of bijkeuken. Maar weet je ook welke spullen er zeker in moeten staan? In deze blogpost ontdek je ze alle vijf!

Heb jij een aparte wasruimte, zoals een bijkeuken of een washok? Heerlijk! Dan heb je lekker ruimte om er een fijne en praktische plek van te maken. In eerdere blogs en ook op het Instagram account van washok.nl gaven we je inspiratie voor de looks van je washok of bijkeuken. Maar weet je ook welke spullen er zeker in moeten staan? In deze blogpost ontdek je ze alle vijf!

 

#1 Wasmiddel

Natuurlijk mag wasmiddel niet ontbreken in je washok. De wasmiddelen van The Laundry Story zijn echt heerlijk. Ze doen wat ze moeten doen en ruiken daarnaast ook heel fijn! Voor elke soort was is er een geschikt wasmiddel. Denk aan de bonte was, de witte was, maar ook hygiënisch (zoals handdoeken) en de delicate was. Wist je dat er zelfs een eco wasmiddel is, dat beter voor onze planeet is en nét zo fijn werkt? Zorg ervoor dat je verschillende wasmiddelen in huis hebt, zodat je bij elke was de juiste variant kunt kiezen.

 

Wasmiddel van the laundry story

 

 

#2 Wasparfum

Een wasmiddel zonder een wasparfum kan tegenwoordig echt niet meer. Steeds meer mensen ontdekken wasparfum en ik snap dat heel goed! Zelfs de kinderen hier thuis vinden het heerlijk wanneer we weer een nieuwe wasparfum hebben. De kleding blijft zo langer fris en fijn ruiken en zelfs de ruimte waar je de was draait en waar je het te drogen hangt ruikt lange tijd heerlijk! Mijn favorieten zijn enkele wasparfums van Le Essence Di Elda. Met name Thomas is hier groot favoriet, een heerlijke zachte geur.

 

#3 Mandje

Om alles mooi en netjes op te bergen is een mandje (of twee) zeker een must. Koop bijvoorbeeld een mandje voor je wasmiddelen en een apart mandje voor je wasparfums. Zo staat alles netjes bij elkaar en omdat de verpakkingen er mooi uit zien vormt het ook nog een eyecatcher voor je washok!

 

Wasmandje voor in je washok

 

#4 Wasmand

Bij de was doen hoort natuurlijk een wasmand. Gooi jij je was altijd meteen in de wasmand of laat je het dagenlang slingeren op de vloer? Een mooie wasmand maakt je washok helemaal af. En het mooie is dat je snel en overzichtelijk kunt zien of een wasje kan draaien of niet. Heb je genoeg ruimte, maak dan gebruik van 3 manden. Op die manier kun je meteen de was sorteren op kleur. Scheelt een boel werk en werkt lekker praktisch!

 

#5 Wasrek

Tot slot nog een praktische tip: het wasrek! Wanneer je washok groot genoeg is om er de was op te hangen is dat natuurlijk fijn, maar wanneer dat niet het geval is kan een wasrek uitkomt bieden. Dit zet je makkelijk in de tuin, waar jouw was ook nog eens lekker snel en op natuurlijke wijze droogt. Wil je het binnen laten drogen? Dat kan! Bij weinig ruimte kun je ook kiezen voor een wasrek voor aan de muur dat je kunt inklappen wanneer je het niet nodig hebt.

 

Wasrek voor in je washok

 

Onze bijkeuken is ook omgetoverd tot washok. Hier staan de wasmachine en droger, een diepvries en een extra koelkast (heel handig voor verjaardagen). Daar bovenop hebben we een mooi houten keukenblad gemaakt met daarboven greeploze kastjes. Heel basic, heel rustig, maar ook heel mooi. Een fijn plekje om de was te doen!

Liefs Jolanda

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Washok 9.1 / 10 - 465 Reviews @ Feedback Company